1. 2

  Het eerste idee:

  ” Hans Spekman: Generaal pardon is een goed idee
  Hans Spekman was jarenlang wethouder in Utrecht en is lid van de commissie die het verkiezingsprogramma schrijft.

  Dagelijks zag ik in Utrecht de gevolgen van het beleid van Verdonk. Een gebrek aan zorgvuldigheid ten opzichte van vreemdelingen wordt gezien als een gerechtvaardigd onderdeel van het vreemdelingenbeleid. Dat is een drogreden en een schande.”

  Men herkent de zalvende prietpraat van een ruggegraatloze PvdA-er hier uit duizenden.

  ‘Dagelijks zie ik..’
  ‘Ik krijg honderden brieven..’
  ‘Mensen klampen mij aan op straat….”

  Hou op schei uit. Geraaskal.

 2. 5

  @edwin:
  Je snapt het punt niet. ‘Links’ heeft er een handje van te zeggen in directe verbinding te staan met ‘het volk’. Terwijl ik zeker weet dat Spekman in een van de betere wijken van Utrecht woont.

 3. 6

  De laatste weken komen ineens gefaseerd politieke standpunten/ideen zoals deze fabriek naar buiten in de media, vanuit de pvda, die a.h.w. een strategisch uitgedacht serietje opmerkingen is. Een sequentie ogenschijnlijke losse flodders naar het moment van de komende verkiezing en juist op de onderwerpen waar deze partij kiezers heeft verloren. Naar mijn idee te doorzichtig en na verloop van tijd door de potentiele kiezer die overgehaald moet worden juist tegenproduktief.

  Allemaal veel te simpel wat jammer is. Mijn hart is daar maar mijn verstand neemt momenteel aldoende een andere positie in.