1. 6

  @4

  Eerst de THC binden aan een vetstof, dus boter en water samen aan de kook brengen, wiet of knipafval uurtje meekoken. daarna zeven en af laten koelen. De boter van het water afscheppen (zou mooi groen moeten zijn) dit is je wietboter. Hiermee kun je cakes bakken, op je brood smeren, op een toastje of op de pannenkoek.

 2. 7

  @6: En stel he, ik zet zo’n cake aan mijn familie voor. Merken ze dat dan? En kunnen ze net zo hard de weg kwijt raken als deze gast?

 3. 8

  @Bismarck, #6 Als je een beetje kruidige cake maakt (arretjeskeek, speculaaskruiden, you name it) dan proeven ze er niks van, maar ze merken het gegarandeerd. Van een beetje fatsoenlijke spacecake is een half plakje voldoende om compleet de weg kwijt te raken. De gelukkige die twee plakjes neemt zou ik niet meer de deur uit laten gaan:P

  Spacecake is linke shit. Als je denk dat deze gast de weg erg kwijt is… dat valt reuze mee voor een spacecakeslachtoffer;-)

 4. 10

  @8: Ik bedoelde merken als in dat ze doorhebben dat ze THC binnen hebben. Kun je niet iets aan de dosis doen (bv. maar voor een kwart wietboter en voor de rest normale boter gebruiken)?

 5. 11

  @10 De dosering is lastig omdat de uitwerking nogal kan verschillen per persoon. Ook kan het na het nuttigen van de spacecake nog wel 2 uur duren voordat het begint te werken (erin hakken is een veel gebezigde term hiervoor). Zeker als de cake lekker is en het effect tijdelijk uitblijft is de verleiding van een tweede plakje groot.

  Overigens ben ik van mening dat je niemand, ooit drugs moet toedienen zonder zijn medeweten.

  Spacecake is geen speelgoed, zoals Bromsnor ondervond

 6. 12

  Het is een aanrader. Ik vind de hashmilkshake het meest relaxed, snel klaar en lekker met banaan. Als je cake wil maken zorg dan dat je dierlijke vetten gebruikt om de thc aan te binden (boter van koeienmelk). Nog makkelijker is om een bounty of een mars reep open te breken en daar de hash in te doen.

  Doe het rustig aan begin ongeveer met 0.2 gram hash pp. Wat achtergrond info: http://www.uitjebol.net/hashish-en-marihuana.htm

  zoals 11 zegt: nooit iemand drugs ongevraagd toedienen