1. 1

  *Zwengelt de zoekfunctie aan*

  Ik meen dat ik nog ergens een txt’tje van het anarchist cookbook heb staan..

  Ik meen dat er ook staat in hoe een atoombom moet worden gemaakt, dat kan de overheid ook wel mooi PR technisch uitmelken.

 2. 3

  1. het bezit van computerbestanden die de gewelddadige jihad verkondigden,
  2.documenten met praktische informatie over het maken en gebruiken van wapens en explosieven,
  3. document dat aanspoorde tot moordaanslagen,
  4. gids over het maken van napalm en het maken van een bruikbare lijst voor terroristen
  5. briefjes over het martelaarschap

  Dit is volgens mij iets meer dan het anarchist cookbook. Al ken ik het cookbook niet. ik kan iets bij voorstellen. Ik geloof namelijk niet dat het martelaarschapsbriefjes bevat. in bezet zijn van een boek over het maken van bommen strafbaar stellen vind ik ver gaan. een dvdtje over zelfmoordaanslagen bezetten en bekeken (mijn smaak niet) strafbaar stellen is onzin. ergens tussen allerlei papieren een briefje hebben waarin je afscheid neemt van dit leven! Dit strafbaar stellen is overdrijven. Maar een combo van alle drie en nog veel meer! Als ik deel uitmaakte van die Britse jury, was ik zeker voor het schuldig verklaren van `deze onschuldige’ hobbyisten