Der Pakt mit dem Panda

Der Pakt mit dem Panda: Was uns der WWF verschweigt (ARD documentaire) I knew it already, since WWF was always voting with the industry when I was working for the FSC workgroup Finland. Later I found out that Stora Enso (large and bad forest industrial) payed them large sums of money. Never have seen such a nice office as that of the WWF in Helsinki…

Meer van Wouter: hier en hierrr

 1. 2

  Jezus weer een lange film. Vertel waar het over gaat of plaats het in de WvdD. Niet iedereen heeft de tijd om elke keer bijna een uur lam achter zijn PC te hangen.

  WWF is gelinkt met de corrupte financiele wereld en had eigenlijk een rol in Inside Job moeten hebben? Is dat het? Of zoiets?

 2. 4

  Tja het WNF zit natuurlijk iets dichter bij de macht als die kleine radicale clubjes maar dat maakt ze ook de meest effectieve natuurbeschermingsorganisatie ter wereld.

 3. 9

  Prins Bernhard op negerjacht met ondersteuning van helicopters in Zuid-Afrika ten tijde van apartheidsregime. Onze grote stadhouder. Ik stel voor om hem op te graven en zijn resten in een oliedrum te verbranden, alle straatnaam bordjes met zijn naam erop weg te halen en alle anjers met round up te besproeien.

 4. 10

  @2 – qwerty schrijft:”Jezus weer een lange film. Niet iedereen heeft de tijd om elke keer bijna een uur lam achter zijn PC te hangen.”

  Zelden zo’n misplaatst commentaar gelezen. Het is schokkend wat het ARD de kijker hier in die relatief korte tijd allemaal voorschotelt. Het is een MUST SEE!