1. 1

  Toch maar goed dat er iemand als Carl mee is, om nog een beetje alert te zijn. Er zijn toeristen voor minder maandenlang gegijzeld tot de kieteldood erop volgde!

  Dit leest overigens beter dan losse voorgaande edities. Fraaie cover ook.

 2. 3

  Nee, het was Jorn die me aansprak, ‘of ik er een tekening bij kon maken’ – maar ik vond de tekst zo sterk, beeldend en ritmisch dat er meteen een draft van een illustratie in stripvorm uitkwam – vooral de koppen van de protagonisten zag ik snel voor me.
  Ook het feit dat er heel weinig met zulk een moddervet potlood voor strips gewerkt wordt was al een uitdagende gedachte.

  Het enige waar ik op gewroet heb waren de laatste pagina’s – in de tekst ging alles zo snel dat er serieus in geknipt moest worden qua tekeningen. Omdt ik me wou houden aan het verhaal NAAST de tekeningen.
  Maarrr, ik alvast zie dit als een begin. Vond het een feest om te doen. Puur kikken.
  Wat een goed scenario al niet vermag.

 3. 4

  De tekst is inderdaad sterk. Het is kort, maar verspilt geen tijd je mee te voeren in het verhaal. Momenteel wordt je een beetje onceremonieel gedumpt na de eerste flirt.

  Uiteraard ook complimenten voor de tekeningen. Zeer sfeer zettend…

 4. 5

  Het verhaal is waar gebeurd, zo’n acht jaar geleden. Uiteindelijk heeft het deze vorm gekregen tijdens een schrijfcursus, het is dus geen onderdeel van een groter verhaal. Aangezien ik erg gecharmeerd ben van Crachàt’s tekenstijl, drop ik, wanneer ik iets af heb, het meteen bij hem om te kijken of ie er iets mee kan. Dat is erg goed goed gelukt, vind ik. Zie voor een eerdere samenwerking bijv.: Onder de dolenden