De Speld en GeenCommentaar gaan samenwerken

Oplettende lezers hebben het vast al gezien, maar sinds gisteren staat er onder onze laatste reacties een blokje genaamd “De Speld”. Wasda hoor ik u denken? Nou, das leuk! Nou ja, meestal. Maar waar het op neerkomt is het volgende: GC en het weblog De Speld gaan samenwerken door elkaar bezoekers door te spelen, ter meerdere eer en glorie van de afzonderlijke weblogs en jullie, uiteraard! Dat hopen we althans.

Dit doen we omdat De Speld en wij elkaar totaal niet bijten. Sterker nog, de beide weblogs vullen elkaar aardig aan. GC, het zuurlinkse bolwerk dat vol staat met gortdroog nieuws en politiek en De Speld, het opkomende weblog dat gevuld is met luchtige onzin en humor, maar wel gebaseerd op datzelfde nieuws en politiek.

Daarnaast zal De Speld elke week een artikel aanleveren dat we op vrijdagmiddag zullen plaatsen. Aangezien u vrijdagmiddag toch al niets meer doet, murwgeslagen door de door-de-weekse realiteit, dachten we dat dat er ook nog wel bij kon.

 1. 5

  Tja . . . Alsof een mens tijd heeft om ook de Speld nog te lezen als hij ook de stroom informatie van GC wil bijhouden. Kunnen jullie niet gewoon fuseren. Neem je gewoon het beste van twee werelden, geklonterd tot zuurlinkse humor.

 2. 6

  Nou nou de Speld, wat een humor. Grappig bedoelde teksten van Piet Hein Donner of een poging de Mounties te intellectualiseren?

 3. 8

  dan ga ik wat anders prikken.
  ik betwijfel of de bezoekers van GC zig thuis zullen voelen in een wat humoristische setting
  een paar keren dat ik wat humor hier tracht in te brengen, is mij op hoogtoon aangeraden om een cursus NL te volgen. Men d8 dat ik serieus reageerde op posting die ik niet goed heb begrepen.

 4. 9

  Ja, ja, ‘samenwerking’… Dit is natuurlijk een verkapte overname!
  Zo niet, dan riekt dit toch minstens naar illegale prijsafspraken! Weet Eurocommissaresse Kroes hiervan?