1. 7

  Tja..moeilijk moeilijk Crachàt. Is het niet zo, lang geleden dat ik dat allemaal zag hoor, dat de apen de mensen beter behandelden dan de apen en dat de apen na enige generaties besloten dat ze niet meer waren dan mensen en ze zodoende op gelijke voet gingen behandelen?

 2. 10

  Oneenee, geachte Larie. Ik word ècht onpasselijk van dat soort ambtenaartjesministers die hun geweten ergens ooit uitgescheten hebben –maar wil ook nog gewoon kunnen tekenen in a positive mood.
  Moest er ff uit, dazzal.

 3. 15

  Dank Larie. Bekeek net wat Ardennenfoto’s ;-)
  Kampvuur en drizzle. Wijn & bier.
  En een handvol fijne lieden.
  Bevind me qua tekenen weer es in WO I, met rare lichtinvallen en nog te weinig modder.

 4. 17

  ik heb een duistere week achter de rug. Zombiewalking. Tot één en ander me opfleurde, en ik de relativiteit inzag van m’n rant.
  Tot je dan vandaag hoort van twee jongen mensen (30 en 23) die je kent die verdomme kanker hebben.
  Relatief op relatief. Is dat nog relatief?

 5. 19

  Crachàt, dat is DE reden dat ik uiteindelijk het ziekenhuis als medewerker heb verlaten. Kom je patienten tegen, lange duur, gaat van ze houden en dan..la morte, voor je ogen en dat is elke keer diep.
  Ik kon er niet meer tegen na case zoveel. Maar zonder dood geen leven denk ik dan..na verloop van tijd hey:)

  )o(

 6. 20

  Mijn moeder moest ook na een jaar van de spoedgevallendienst weg.
  En dan was er nog dat verhaal van dat kleutertje van 4 met een hersentumor. Zat in de klas van een kindje waar m’n oudste dochter gaat babysitten.

 7. 24

  wow, wat eng, er had wat mij betreft wel iets van een waarschuwing aan vooraf kunnen gaan. Dacht nog even kijken voor ik naar bed ga maar of dit een rustige nacht zal worden? Ik betwijfel het.