1. 1

  terwijl Sargasso onanerend de nacht ingaat na alweer een dag vol Kabbelgat (en het gebrek aan werkelijk nieuws vergetend) toon ik u een van de laatste mohikanen in full swing.

  7 uur en tellend: Bernie Sanders tegen de tax-cut bill, het is geen filibuster, wel een lange, zeer geinformeerde speech:

  http://www.c-span.org/Watch/C-SPAN2.aspx

  zodra je een werkelijke democraat aan het werk ziet weet je: wikileaks is nep.

 2. 4

  @2 & 3:

  je bent een dommerd, maar dat wisten we al.

  ik lees alle Kabbelgat info, we hebben een lekje van 3 miljoen ambtenaren en dat is nieuws of interessant ?

  Sargasso wil toch de wijde blik, het vizier open naar de toekomst ?
  dan is Kabbelgat een bedompt theatertje.
  Cancun is de volgende flop, want in de basis is er niets veranderd in de onwil van de betrokkenen.

  het is lovenswaardig wat Sargasso probeert te doen, maar links zijn jullie niet, wat GS ook van jullie zegt, wel beperkt en reactionair.

  ik denk dat Sargasso echt een enorme boot mist, nee, niet die van (vooral jouw) alarmisme, ook niet die van de degelijke rechtschapen vertontwaardiging (oh Femke), maar wel die van de onhaalbaarheid van ons westerse wereldbeeld. dat moet echt op de schop en ik zie daar niets van op Sargasso.

  vandaar mijn eerste commentaar, het is ruggegraatloos opportunisme, en ja, dat is makkelijk om te zeggen in een reactie, maar ik meen het wel.

 3. 5

  Bewijs je geniale kijk (op alles) maar eens met een gastbijdrage in plaats van dergelijke ongefundeerde hautaine opmerkingen te spuien. Ze je zelf niet in hoe beperkt je bent? Blaas ons eens omver met iets dat overtuigt, kom uit de marge, laat dan zien wat je in huis hebt. Of ga anders weg, voorgoed.