1. 1

  Goeie genade… ik had het idee dat er dertig of veertig van die kernwapentesten waren geweest, ik bedoel, hoeveel keer moet je zoiets testen voordat je zeker weet dat het écht knalt. Ik zat met stijgende verbazing naar dat filmpje te kijken, waar waren die idioten mee beeeezig…

 2. 3

  @1
  In welk utopisch paradijs heb jij dan wel niet geleefd?
  En er zijn uiteraard steeds nieuwe types kernwapens, andere types testen (hoog/laag atmosferisch, ondergronds, onder water) nieuwe ontstekingsmechanismen, plutonium en uranium bommen, bijhouden van arsenaal, en uiteraard soms ook een reactie op wat ‘de ander’ deed.

 3. 7

  Dit filmpje laat dus zien hoeveel “testen” van kernwapens er laat maar zeggen de laatste 50 jaar zijn geweest en waar op de wereld, denk ik te begrijpen uit de reacties.

  PS ik kan geen Engels