1. 2

  Volgens een van mijn collega’s op de org (een Angola-oos) voelt de dame in kwestie zich, alhoewel naief kwa westers brutaal gedoe, in haar kruis getast. Blanke mannen die tieten filmen..o.a.

  geen fraaie dagsluiting , imho.

 2. 4

  o.t..soort van.

  Vorige week een workshop op de WUR met betaalde/uitgenodigde mannen en vrouwen uit Angola om over web 2.0 en nog wat te “lullen”.

  In de pauze naar benee om een aardig betaald vorkje te prikken. Komen we terug in de zaal van het “Forum” ( zaal die niet afgesloten was) en wat bleek tot mijn afschuw.. desktops/koffertjes/mobile’s waren allemaal verdwenen….gejat.

  De reacties van de Angolezen waren heel heel pijnlijk..wisten dat dat in Angola gewoon was maar dat in onze zo “beschaafde omgeving dergelijke dingen niet gebeurden.

  Schaamrood op mijn kaken..nu nog terwijl ik dit schrijf.

 3. 6

  Een schets, voor ik de gordijntjes sluit.

  Ik liep eens door dat land, rugzak,zweet, dorst, heel moe en ietwat bevreesd vanwege de nieuwigheid. Opeens in een afgelaten gebied met slechts enkele “behuizingen” komt er onverwachts een dame (vrijwel zonder kleding zoals de clip hierboven) met camera en maakt snel een foto van me en is ineens verdwenen in de warboel van kleine hutjes….

  dat gevoel..ik begrijp dat.

 4. 7

  @larie, neerbuigendheid is interpretatie larie, ik heb het menselijk lichaam* zo gedetailleerd leren kennen dat kleur en uiterlijk vertoon geen factoren meer zijn … beroepsdeformatie …
  *de anatomie in de medische zin van het woord

 5. 8

  aangezien ik er bij was kan ik uitsluitsel geven.
  De dames in kwestie waren niet verlegen omtrent het feit dat hun borsten vrijelijk te zien waren. Ze doen dat namelijk altijd zo.