1. 4

  @1-3: Komkom, nou niet net zo wereldvreemd gaan doen als de Amerikanen die hier verschijnen. Er zijn hier net zoveel domme mensen als daar, en talloze Amerikanen ergeren zich kapot aan deze idioten.

 2. 7

  @6, ja, en weten allemaal wat daar in staat en wat voor effect dat heeft, het zou de Telegraaf sieren als ze de correcties net zo groot zouden uitmeten als de “nieuws”-beschuldigingen.

 3. 8

  @5 Dat komt doordat televisie daar volledig marktgestuurd is, in tegenstelling tot de publieke omroep hier. Zonder Ned1-3 zouden we alleen RTL/SBS-televisie hebben. Is dat beter dan FOX?

 4. 9

  @6/8: Ja, is ook weer waar. Al moet ik zeggen dat ook de Telegraaf het nog net niet helemaal haalt bij Fox. Maar we zullen binnenkort zien, als Popned begint.

 5. 10

  @5 FOX News is het best bekeken 24-uurs nieuwsnetwerk in de VS. Dat is wel iets heel anders dan het best bekeken netwerk.

  Daarnaast heeft FOX News ook duidelijk NIET de best bekeken journalistieke programma’s van de VS. Dat zijn 60 minutes, ABC World News, NBC Nightly News en CBS Evening News: allen uitgezonden op “algemene” TV-netwerken.