1. 2

  @ Carlos: Heuh? Ik snap er niks van. Hoezo conservatief homocafé?

  Ik moet echt even weten of ik gediscrimineerd wordt hier dus kun je ‘m uitleggen? (of KJ, want die lijkt ‘m wel te begrijpen).

 2. 4

  Ik zal het even uitleggen, uiteraard discrimineer ik geen homo’s, dat doet Frank Verhoef van DDS. Als je doorklikt op de link zie dat hij een feestjee bouwt om het feit dat Maine per referendum het homohuwelijk heeft afgewezen. Verhoef is een notoire tegenstander van homoseksualiteit, al probeert de rest van de DDS redactie dat steeds weer af te zwakken. Toen ik zijn aankondiging las van het conservatief café, dacht ik dus direct “homocafé”. Ook discutabel trouwens dat een CDA Kamerlid zich hier voor leent? Van de SGP verwacht je niet anders, maar het CDA pretendeert toch een moderne partij te zijn?

 3. 5

  Tegen homo’s wezen is net zoiets als tegen de Franse revolutie wezen, of vinden dat de slavernij niet afgeschaft had moeten worden. Er zijn redelijke grenzen van het normale in het dagelijkse politieke discours, en er zijn dingen die je gewoon daarvoor diskwalificeren. Waarmee ik niet wil zeggen dat ‘ie niet gewoon mag zeggen wat ‘ie wil, hoor. Dan weet je tenminste waar de gek zit, nietwaar ?

 4. 6

  @ Carlos

  *krabt eens wat op hoofd

  Ja, dat van die afwijzing zag ik erin staan en ik probeerde het daar al aan op te hangen maar ik blijf het niet echt best begrijpen. Ik ken die hele Verhoef niet dus ik weet niet wat en met wat voor frequentie ‘ie iets over homo’s zegt ofzo dus allicht zit daarin het verschil.

  Maar watooit. Wat het CDA betreft: ik leef verder in een hele mooie wereld waarin mensen als Frank Verhoef en de meeste CDA kamerleden gewoon niet bestaan. Nog wat (trage) beschavingsronden in de menselijke maatschappelijke ontwikkeling verder zal dat voor iedereen zo zijn en ik ben altijd wat voorlijk geweest…

  @ su: Nu “fapfapfap” tiepen zou me qua beschaving door de mand doen vallen he?

 5. 9

  @7: Welnee. Een daling extrapoleren uit een onafgebroken opgaande lijn ligt niet in de rede. De logische valkuil daarbij is wel altijd dat die opgaande lijn mede wordt veroorzaakt door al de oplettende doemdenkers maar daar zijn er wel genoeg van dat ik het mij veroorloof mij nu reeds te wentelen in de wereld van morgen.

  Sorry, moet nu rennen: m’n heliplankier staat voor.

  @8: Het is een onomatopee. Maar laat maar.

 6. 13

  Laat je vooral ook verrassen door Bilder. Misschien – we weten het niet – komt hij verrassend uit de hoek.

  Overigens stond er op Panzerfaust ooit een prachtig verhaal over Eddy Bilder.

 7. 15

  @ Cor:

  Nauwelijks illegaal te noemen. De makers van Southpark zelf maken zich er in ieder geval zeer expliciet en uitgesproken niet druk over. Maar desondanks een betere link. Dank.