Closing Time | Zie je niet wat je me aandoet?

Gisteren vroegen we of u een heel ander rijtje namen had verwacht toen we stelden dat  Barbara Lynn een plaats hoort te hebben in dit rijtje legendarische bluesgitaristen. Wie zonder meer ook er aan toegevoegd kan worden is Ana Popović, hier met ‘Can’t You See What You’re Doing To Me’.

Ana Popović studeerde in 1996 jazzgitaar en wereldmuziek aan het Utrechts conservatorium, woonde zo’n 10 jaar in Nederland en had hier een poosje de ‘Ana Popović Band ‘ tot ze in 2001 solo ging.

Komende weken treedt ze in Nederland op ( 27 nov. in Zaandam, 28 nov. Borger (uitverkocht), 29 nov. Dordrecht en 1 dec. Hilversum)

  1. 2

    @1: Maar je hebt Barbara Lynn gisteren toch ook wel beluisterd? Ze had een bassist in haar band. Later ging hij bassen bij….. Jimmy Hendrix.

  2. 6

    Kijk, een vrouw met een volstrekt unieke stijl, die niet op de geijkte guitar heroes wil lijken, geen miljoen noten per minuut probeert te spelen, niet macho hoeft te doen om voor vol te worden aangezien, die durft gevoel en kwetsbaarheid te tonen maar niet als een meisje speelt: Dat is Lianne La Havas.

    https://www.youtube.com/watch?v=ewpdZKHujBw