Closing Time | Yodelice

Foto: Ted (cc)
Serie:

Gewoon voor het geval dat dit melancholieke uptempo nummer u vorig jaar ontgaan is: Fade Away van Fransman Yodelice. Met een lief stop motion filmpje als bonus.

Reacties (1)

#1 Lethe

Nu ik toch aan het reageren ben. (hierboven)
Dank voor deze, gewoon lekker. Wat Yodelice heel aardig maakt is niet het bijzondere of zeker niet het vernieuwende van de muziek. Maar het klinkt fijn als je bezig bent en doet je telkens denken ‘oh ja, Bowie, die heb ik al even niet gehoord’. Of ‘Oh, System of a Down, die heb ik al even niet gehoord’. Of, REM, of, etc.
En dat kan heel leuk zijn wat betreft weer even gaan zwerven in je oude muziek. En dat doet ie heel goed. Geen covers, maar duidelijk veel invloeden/inspiratie.
Het is alleen, voor mij, als ik ergens mee bezig bent weer net goed genoeg om nog even aan te laten staan. ;)