Closing Time | Woohoo, Carpool Karaoke is back!

Woohoo, he’s back! Dit zijn wel de gezelligste YouTubeclips aller tijden: Carpool Karaoke van James Corden. Zijn Late Late Show is leuk, maar dit is echt geweldig. Wie kent inmiddels niet de legendarische aflevering met Paul McCartney (waar ik hier eerder een stukje over schreef)?

Deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen is met Michael Bublé. Een echte smooth operator, maar stiekem vind ik hem best wel goed. En James kan ook echt heel goed zingen, naast dat hij stomme geintjes uithaalt natuurlijk. Het is echt een feestje in de auto. Tot ongeveer 10 minuten in de clip. Pak de tissues er maar vast bij, want dit eindigt in tranen. Dat kan dus ook gewoon. Wat een geniaal concept.

 1. 3

  Meningen verschillen, ik vind hem een prettige verschijning met een leuk concept. Hoewel het er wel toe doet met wie hij carpoolt. Het gaat om de interactie. En ik vond het leuk om te weten waar „Let it be” over gaat. Na 50 jaar….

 2. 4

  Dat je James niet trekt, soit. Dat maakt je wel een beetje een party-pooper natuurlijk, maar daar kun je vast weinig aan doen.
  Maar de uitzending met Paul McCartney was natuurlijk wel legendarisch, al was het maar omdat hij dat zelf is.

 3. 5

  @4 Je noemt allerlei superlatieven: gezelligste, geniaal, geweldige, leuk, feestje, echt geweldige, echt heel goed – maar als iemand dat relativeert dan ga je gelijk sneren. Jammer.
  Met idolate, kritiekloze fans moet ik ook niet in discussie gaan.

 4. 6

  @4: “Dat je James niet trekt, soit.”
  Dat zegt #1 dus helemaal niet. Er zit nogal wat tussen niet trekken en de termen die jij gebruikt. Ik keek ook wel eens af en toe naar de late late show, maar het was niet daarom dat de TV op Comedy Central stond (het was eerder ik zap er niet weg van, dan ik zap er naartoe).

 5. 7

  Niet zo kissebissen jongens. Als je een closing time schrijf, ga je niet schrijven:

  Dit zijn wel de naarste YouTubeclips aller tijden: Carpool Karaoke van James Corden. Zijn Late Late Show is al ruk, maar dit is echt 20x niks. Sla dit vooral over, loop door, doe alsof je dit nooit hebt gezien

 6. 8

  @4: “party pooper” zeg jij. okay, niet zoveel zelfkennis. neem ff een pauze van het egobloggen. het stijgt je een beetje naar je kop.

 7. 10

  @9: Onzin, een Kris kan hier redelijk objectief en zonder continue naar zichzelf te verwijzen zijn verhaal doen. Jouw gedrag is geen feature maar een bug.