1. 2

  Grappig maar het de video en de tekst die het moet doen. De muziek zit wel heel dicht tegen de simpele volksmuziek aan. Op zich niks mis mee hoor, maar ik verwacht toch steeds een dansgroepje op klompen er bij.

  Komt door de trekharmonica, die dat niveau niet overstijgt en in simpelheid blijft staan (check vooral ook andere liedjes van haar). Zou net wat geraffineerder mogen. Juist het gebruik van eens een keer andere instrumenten helpt.

  Al associerend en zoekend kwam ik terecht bij het Putney Ethical Wellbeing Festival – 12th & 13th August 2017 met Ave Maria voor koeien. Vraag niet hoe maar het hoort er bij.

  https://www.youtube.com/watch?v=rYngwgvvHu4

 2. 3

  @2: Het helpt ook dat koeien best wel nieuwsgierig zijn.
  Ik kwam al doorzappend bij Club des Belugas uit. Die zijn hier ook al eens langs geweest. De vraag daarbij is: krijg ik mijn lief èn mijn lijf aan de Lindy Hop?

 3. 4

  @2 ik hoor behalve de accordeon, ook o.a. percussie, bas en gitaar. Dus zo simpel is het niet. Ik moest juist een beetje aan Calexico denken.