Closing Time | Robbie Williams

Mijn zakenpartner kon onlangs in Spanje een kijkje nemen achter de schermen van de Grand Prix-races en kwam terug met de mededeling dat hij het best leuk had gevonden om een keertje te mogen rondlopen in dat rare wereldje van de snelle auto’s. Een guilty pleasure, zoals hij het noemde. Zijn enthousiasme verbaasde me niet, want ik zat wel eens naast hem als we met een strakke 170 over de autobahn of de autostrada vlogen reden.

Het bovenstaande clipje was hem, vreemd genoeg, nog niet bekend. Terwijl het supersterrenbudget van Robbie Williams (sprekend over guilty pleasures) garant staat voor een puik gemaakt videoclipje met voor die tijd (2000) knappe CGI, dat wel iets oproept van de romantiek van het autoracen.

 1. 1

  Ik vind het vooral knap hoe Williams in dit nummer de muziek van dat andere nummer – kom hoe heet het ook al weer – weet te verwerken.

 2. 3

  sinds Robbie williams zijn schrijver (guy chambers) in 2005 aan de kant zette, is het eigenlijk nooit meer echt wat geworden. Robbie werd daar denk ik wel een beetje somber van

 3. 4

  “dat wel iets oproept van de romantiek van het autoracen”
  … in de tijd dat het nog een semi-amateuristisch tijdverdrijf was.