Closing Time | Prisencolinensinainciusol

Foto: Ted (cc)
Serie:

Als meisje in de lagere school-leeftijd deed ik samen met mijn zus mee aan een danswedstrijd tijdens een evenement in ons dorpshuis. Tot mijn verrassing wonnen we een derde prijs. Omdat ik vond dat anderen beter dansten, heb ik nog gedacht dat we die prijs te danken hadden aan een oom in de jury.
De prijs bestond uit ieder een singeltje. Ik was jaloers op mijn zus die Down By The Lazy River van The Osmonds kreeg. Ik moest het doen met de mij onbekende  Adriano Celentano. Het vreemde Prisencolinensinainciusol bleek een plaat die ik in de loop van de tijd toch nog heb leren waarderen, terwijl de Osmonds helemaal uit mijn beeld verdwenen. Alsnog blij dus.

Reacties (3)

#1 beugwant

Men wist het toen nog niet, maar eigenlijk is dit de eerste rap.

  • Volgende discussie
#2 Bismarck

Songtekst, voor als je het nog eens wil nalezen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Aversa

Oud maar niet fout. Ik herinnerde me eigenlijk alleen nog maar het decolleté van Raffaella Carrà… Als ik de jaren terugtel vergeef ik mezelf dat ;)

  • Vorige discussie