Closing Time | Norah Jones

Foto: Ted (cc)
Serie:

Er zijn hier en daar wel eens vrouwen waarvan ik als heterovrouw zelfs denk; nou, daar zou ik best een beschuitje mee willen eten. Norah Jones is er zo een. Prachtige meid, en dan ook nog zulke mooie muziek maken, met die zwoele stem. Wat ze ook live meer dan waar maakt.

Ik heb dus wel gezocht naar een live-versie van I’ve Got To See You Again, maar ik blijf de studiovariant gewoon mooier vinden. Dat lekkere lijzige vindt ze zelf blijkbaar niet geschikt voor een liveoptreden, want ze gooit er vaak een iets meer uptempo sausje overheen. Dus hier de clip met beelden van de film Under The Tuscan Sun.

Dat laatste is meer voor de leuk, want de link ontgaat me. Het nummer staat niet op de soundtrack van de film en ik heb er niets over terug kunnen vinden. Wat best bizar is eigenlijk. Wie het weet mag het zeggen.

Reacties zijn uitgeschakeld