Closing Time | Nkisi

Foto: Ted (cc)
Serie: ,

Nkisi is mede-oprichter van het label NON Worldwide, waarvoor ze elektronische muziek maakt vanuit een Afrikaans-diasporisch perspectief.

Reacties (3)

#1 Eumir

Serieus.. wat een bagger

  • Volgende discussie
#2 Sjors

Ik had een tijdje geleden Renoise nog open staan, toen mijn kat op het bureau sprong en over het toetsenbord liep. De geluiden die toen uit de boxen schalden waren nog beter dan deze compositie.

Ik hoor vaak het vooroordeel dat je voor elektronische muziek minder talent hoeft te hebben dan dat wanneer je een ‘echt’ instrument bespeelt. Beetje vooringenomen oordeel, maar als ik artiesten zoals Nkisi hoor, dan begrijp ik wel waar het vandaan komt.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

Lol @1 en @2

  • Vorige discussie