Closing Time | Low

Foto: Ted (cc)
, Serie:

Ik moest het even opzoeken, maar Low komt uit 1993. Hoe kom ik nu bij Low? Dat kwam via een omweg. Even kijken of ik de route nog weet. Ik hoorde een song op de radio van het bandje The Bug Club, If My Mother Thinks I’m Happy, en dat refreintje deed me denken aan Take The Skinheads Bowling van Camper Van Beethoven. Camper van Beethoven werd later Cracker en die hadden die lekkere jengelende gitaarplaat Low. Vermoeiend hoor,  al die linkjes in je hoofd.

Blue blue is the sun
Brown brown is the sky
Green green of her eyes
A million miles a million miles

Hey hey don’t you want to go down
Like some disgraced cosmonaut
A million miles below their feet
A million miles, a million miles

I’ll be with you girl
Like being low
Hey hey hey like being stoned

Reacties (1)

#1 Janos

Leuk leuk leuk, dat stond erg vaak op in mijn oude stamkroeg waar jaren en jaren gehangen heb. Mooi om weer te horen :)