Closing Time | Let’s pretend

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ik zou waarachtig niet meer weten hoe ik de Tindersticks heb ontdekt en waarom ik ooit Curtains heb gekocht. Maar het klinkt nog altijd prettig romantisch.

Reacties (1)

#1 sikbock

ik moest aan Tinder denken. maar eens opgezocht:

Tinder is een geosociale datingapplicatie (app) voor smartphones die gebruikers toelaat andere gebruikers te beoordelen op basis van hun profielgegevens door naar links (geen interesse) of naar rechts (interesse) te “swipen” (vegen). Indien twee gebruikers een “match” hebben doordat ze elk naar rechts “geswipet” (geveegd) hebben, kunnen ze met elkaar chatten en desgewenst afspreken voor een fysieke ontmoeting. De applicatie is beschikbaar voor toestellen met iOS of Android. Door middel van geolocatie kunnen gebruikers zien welke gebruikers zich in hun omgeving bevinden.

Tinder werd op 12 september 2012 uitgebracht.

Bij een onderzoek naar de datingapp in 2015 kwam naar voren dat de onderste 80% van de mannen (qua aantrekkelijkheid) strijden om de onderste 22% van de vrouwen en de beste 78% van de vrouwen strijden om de top 20% van de mannen. Bovendien werd vastgesteld dat een man met een ‘gemiddelde aantrekkelijkheid’ werd ‘gewaardeerd’ door ongeveer 0,87% (1 op 115) van de vrouwen.