Closing Time | Koolulam en Stephan Legar

FILMPJE -

Ik weet niet van wie het verzoek om meer diverse muziek in Closing Time kwam, maar ik ben diegene erg dankbaar. Hierdoor heb ik het geweldige Israëlische muziekcollectief Koolulam herontdekt, waar ik al eerder een clip van heb laten zien. Er is echter geen regel die zegt dat je een artiest maar 1 keer mag opvoeren in deze rubriek, dus ik doe er gewoon lekker nog eentje. En omdat ze zo leuk zijn later misschien nog wel een.

Het koor zingt dit keer samen met de Israëlisch-Togolese zanger Stephane Legar het nummer Shiro shel Shafshaf (שירו של שפשף – Shafshafs lied). Ze hebben er een lekker up-beat nummer van gemaakt (het origineel vind ik eerlijk gezegd niet om aan te horen) en de bijbehorende show mag er ook wezen. Wie Shafshaf is heb ik niet kunnen achterhalen, maar dat mag de pret niet drukken.

NB: Dat er gister geen Closing Time is geplaatst zullen we maar aan de extreme hitte toeschrijven…

 1. 2

  “Ik weet niet van wie het verzoek om meer diverse muziek in Closing Time kwam, maar ik ben diegene erg dankbaar.”

  Haha. Moi!

  https://sargasso.nl/closing-time-brutal-truth/#comment-1038087

  Ik ben jou en de anderen dankbaar dat ik mijn oren aan nieuwe dingen kan blootstellen, geweldig! Elk stukje is als een smakelijk hapje met onbekende ingredienten.

  Dit nummer wat je nu hebt gekozen voor Closing Time, Karin: wauw. Wat moet dat geweldig zijn geweest om erbij te zijn, ik krijg er hier met geluid voluit al kippenvel van.
  Dank!