Closing Time | Kaz Hawkins – Because you love me

Foto: Ted (cc)
Serie:

De eerste paar keer luisterde ik bijna ademloos naar dit nummer. Wat een strot zeg. Ik hou erg van dat hese. Kaz Hawkins is nog een naamgenoot ook, haar echte naam is Karen McIntyre. En ze maakt meer van dit soort mooie dingen.

De tekst is wel wat raadselachtig. Waar gaat dit over? Iemand gaat weg en iemand blijft. Gaat het om moeder en kind? Of over geliefden? Gaat er iemand dood? Je weet het niet. Maar het is wel een mooi liedje.

Reacties (4)

#1 Henk van S tot S

Inderdaad een flinke strot.
N.B.
De clip tijdens het zingen van “haar” lied, bij je link ”De tekst is wel wat raadselachtig”, is wel zo leuk om direct naar toe te gaan.
:-)

  • Volgende discussie
#2 kneistonie

Moeder en kind is al te wrang.
Nee, ik hou het op “Nee” tegen claimgedrag van een stervende partner.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Karin van der Stoop

@1: Ik heb bewust gekozen voor de variant zonder bewegend beeld. Die clip staat ook gewoon op YT, muzikaal volgens mij exact gelijk aan dit audiofragment. Maar ik wordt afgeleid door haar uiterlijk. Een ongemakkelijke waarheid waar ik even geen zin in had.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Maikel

Ik heb Kaz Hawkins een paar jaar geleden eens op de radio gehoord in de auto en bleef even wachten om het nummer af te luisteren voordat ik uitstapte. Dat was dit nummer (een cover): https://www.youtube.com/watch?v=TFAYi3UzkUw
Wat een longen!

  • Vorige discussie