Closing Time | God Allah aur Bhagwan

Foto: Ted (cc)
Serie:

U heeft niet gevraagd om Bollywood, maar toch krijgt u Bollywood. De Krrish-films vormen een serie Indiase blockbusters rond superheld Krrish, die het opneemt tegen de kwaadaardige Kaal. Er is volop actie, zang, dans en smachtende blikken. En zoals dat gaat in een land met 1,25 miljard gelovigen moet iedereen te vriend gehouden worden. Daarom verkondigt de menigte in bovenstaand lied uit Krrish 3 dat de held gezonden is door God, Allah én de Allerhoogste.

Reacties (7)

#1 zuiver

Altijd heerlijk ‘over the top’ dat Bollywood maar wel op een manier dat ik ruim breed lachend er naar kijk en met een goed gevoel over zoveel mooie mensen die allemaal tegelijk ritmisch bewegend met hun prachtige heupen en heerlijk borsten mij laten beseffen dat het gedaan is met Hollywood en de westerse beschaving alwaar wij dat soort bewegingen niet kunnen maken en al zeker niet tegelijk zelfs als je Michael Jackson erbij neemt want die kijkt altijd veel te boos tegenover die lachende vrouwen die samen met hun held wulps golvend als mieren mij in een andere wereld duwen.

Bollywood!
We zien het veel te weinig.

 • Volgende discussie
#2 Prediker

… mij laten beseffen dat het gedaan is met Hollywood en de westerse beschaving…

@1 Bollywood bestaat al sinds de jaren dertig. Tijd genoeg om Hollywood uit de bioscopen te drukken dus, als dat er in zat.

Simpel vraagje: hoeveel Bollywoodfilms draaien er jaarlijks in de Nederlandse bioscopen? En hoeveel films geproduceerd in Hollywood?

Voortaan misschien even nadenken voordat je het einde van de Amerikaanse filmindustrie én de Westerse beschaving profeteert op grond van wat bewegende borsten en heupen, hmmm?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Olav

Ik heb niks met “Bollywood”. Wat ik ervan gezien heb: allemaal vreselijk zoetsappige kitsch en de zang- en dansnummers werken ook op mijn zenuwen. Ik hoef dan ook niet te klikken op het filmpje hierboven, dankuwel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 okto

Het is allemaal zo vreselijk over de top dat het gewoon hilarisch wordt. Neem de ergste Hollywood show-film en doe dat in het kwadraat, zeg maar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 zuiver

@2: Jezus, jij laat je ook makkelijk gaan zeg. Ben ik ’n keer lollig – nou ja, ieder z’n lol dat is waar – zie je dat niet eens. Heb jij wel eens zo’n lange zin zonder punt komma gelezen? Afgezien van Joyce dan die ook geen humor had trouwens maar dat terzijde.

Verder gewoon wat #4 zegt natuurlijk. Heerlijk over the top, lekker van je af laten glijden en meegaan met het dansje. Beter dat dan Ginger Rogers en Fred Astaire. Om maar wat te noemen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Arduenn

Makkelijk gezegd voor een polytheïstische religie, een handjevol goden te nemen en ze allemaal verantwoordelijk te houden voor het op de aardkloot zetten van een superheld. Ik vraag me af of je er daar bij de monotheïstische gelovigen wel mee weg komt. Alsof een alleseter veganisten en vegetariërs probeert tevreden te houden met een vleesgerecht waar óók groenten in zitten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Inkwith Barubador

Ik ben meer een aanhanger van Atheos, god der atheisten.

 • Vorige discussie