Closing Time | Forza

Foto: Ted (cc)
Serie:

Je bent een min of meer jong Nederlands bandje van nu en jullie heten Maurits, Arjan, Jeroen, Bram en Arjen.

En je maakt dan een wereldnummer, een instant-klassieker: Forza. Op het Excelsiorlabel natuurlijk. Met dat opwindende, opzwepende en maar doorgaande ritme van die drums en dat heerlijk jankende orgel. En dan doe je er een plagerige clip bij die volledig verwijst naar de jaren tachtig: herken je de musici? Spot ze allemaal.

Reacties (8)

#1 sikbock

Hele gewone Hollandse jongens met gewone namen etc. En dan moeten we ook nog alle jaren 80 artiesten spotten? Wat een oubollig De wereld draait door commentaar beste M&M :-P De lust was mij eigenlijk al vergaan, maar toch +1 voor het nummer dat op 3:00 min. eigenlijk pas echt goed op gang komt.

 • Volgende discussie
#2 okto

Ik snap niet wat er boeiend aan is. Standaard saaie pop. Ik hoor niks bijzonders. Nou ja, aan het eind accelereert het aardig, dat is het enige.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 KO

Ik vind het wel leuke nostalgie poprock! Echt een nummer voor het huidge 3FM.

Maar ik merk ook dat bijvoorbijld mijn vrouw alle oude / nieuwe muziek te langzaam vindt als het niet minimaal 160 BPM is. En dit dus ook niet boeiend vindt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3.1 okto - Reactie op #3

Ik vind het maar een heel raar kwaliteitscriterium, het aantal bpm.

#3.2 KO - Reactie op #3.1

Eens. Don’t shoot the messenger.

#4 KJH

Ik dacht even dat ‘Walk this way’ van Run-DMC en Guns ’n Roses uit de jaren ’90 kwam. Het leek me moderner dan de jaren ’80. Niet dus. Ik word oud.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Christian Jongeneel

Gast heeft de zangstem van Henk Hofstede geleend

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Rigo Reus

En ik schiet in de lach op 2:15 als die gitarist (wie is het, geen idee) al solerend van de catwalk valt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie