Closing Time | Djagneba

Foto: Ted (cc)
Serie:

 Amadou Bagayoko & Mariam Doumbia komen uit Mali waar ze elkaar hebben ontmoet op het blindeninstituut: ze zijn blind. En ze maken allebei muziek. Ik heb ze nooit zien optreden maar dat schijnt er wel liefdevol en hecht uit te zien omdat ze steeds fysiek contact met elkaar houden op het podium. Op onder andere Lowlands had hun optreden, met swingende band, veel succes. Djagneba bevalt me niet alleen door de zang maar vooral door dat melancholieke toetertje. Is het een saxofoon?

Reacties (5)

#1 sikbock

Nice! en dat melancholieke toetertje is natuurlijk gewoon de misthoorn, ken uw klassiekers!

  • Volgende discussie
#2 paul

12 mei 2021 treden ze op in Oosterpoort Groningen, met Blind Boys of Alabama.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Rigo Reus

@2: ik hoop dat ik dan 1 van die 30 gelukkigen ben met een kaartje.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Lethe

Ik ga voor een trombone met metalen kap.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Hans Custers

Ik denk ook een trombone. Vrij zacht bespeeld, waardoor hij niet zo schettert. Het is in elk geval koper, geen riet.

  • Vorige discussie