Closing Time | Devin Townsend Project

Nou ja zeg! Devin Townsend trekt de spreekwoordelijke stekker uit zijn Devin Townsend Project! De naamgever van de band is  al sinds het begin van de jaren negentig een graag geziene gast in de metalscene. Hij is ongelooflijk productief, heeft humor, en is een zeer verdienstelijk liedjesschrijver. O ja, en heeft een geweldige strot.

Ter ere van hem, en zijn zeer diverse muzikale carrière so far, een vierluik. Gelukkig blijft hij gewoon muziek maken. Omdat ik zelf meer in zijn oudere werk zit dank aan Huub Bellemakers voor de suggesties voor dit nummer.

Overigens: we hebben hier vrij recent Ayreon al voorbij laten komen, dus dat gaan we niet nog een keer doen. Maar hier zingt Devin ook een deuntje mee op een Ayreon-album, en dat is ook zeker de moeite waard.

 1. 2

  :-)

  Ik heb hem een keer of vier gezien in de verschillende bands. En een keer gefotografeerd (had een perspas voor Waldrock).

  Heel benieuwd wat hij verder gaat doen. Hij blijft gelukkig steeds verrassen.

 2. 4

  @2 Ja, ik ook een aantal keren. Altijd kwalitatief prima. Baal als een stekker dat ik nooit ben gaan kijken in zijn SYL tijd, die hebben nog wel gespeeld op festivals waar ik ook ronddwaalde. Ach ja.

  @3 Heel graag gedaan, dat is het doel van de rubriek geloof ik :) Ik zou dan ook vanavond, morgen en overmorgen de Closing Time uitchecken, is ook werk van hem.