Closing Time | De Grote Boodschap

“De Man in het Pak, van het Nederlandstalig grind/hardcore/thrash-achtig gezelschap De Grote Boodschap. Ik had nog nooit van ze gehoord, totdat ik vanochtend een nummer op Facebook voorbij zag komen. Terwijl hun thuisbasis nog geen 30km van mijn woonplaats is. Nou ja, mijn leven is weer een stukje rijker , en die ervaring deel ik graag met jullie. Hun hele eerste album vind je hier.

 

  1. 1

    Nu wil ik niet de hokjesfetisjist zijn, zie het gewoon als wat verdiepende info naardemensetoe, maar op geen enkele wijze hoor ik hier grind in. Wel het hardcore en wat thrashachtig gedoe, maar grind?

  2. 2

    @1:

    Het bruggetje 1:50 tot 1:59 klinkt mij behoorlijk grind in de oren. En dus het intro ook, alleen zit er daar nog geen typische grind-drum onder.

    Verder: Lekker nummer, leuk dat het Nederlandstalig is.