1. 2

  Maar even serieus: Wie hier denkt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat er iets ‘stinkt’ aan 9/11? Ben soms wel erg benieuwd hoe dat zit…

 2. 4

  Het is zonneklaar dat Amerikanen de onhandigste en klunzigste sporenuitwissers zijn van de hele wereld @ASH. En de slechtste spoorzoekers ook nog eens een keer. Stelletje maffe vadso’s.

 3. 6

  Nou ja, dus. Ik ga daar niet tussen zitten ben je gek ? Net zo min als Osama Bin Laden. Die heeft drie jaar lang stijf en strak volgehouden dat hij het niet was (je zou toch zeggen dat dat wereldnieuws was, maar nee hoor) en liet het toen maar op zijn beloop. En de CIA zoekt hem nog steeds niet voor 9/11.

 4. 15

  Het is voor mij een van de sterkste, makkelijkste en snelst toepasbare bullshitfilters die er zijn: 911 samenzwerings nutcases hebben geen idee waar ze over lullen. (Een andere quick and dirty bullshitfilter is het rondzingende verhaaltje dat de Club van Rome heeft gezegd dat in 2000 de olie op zou zijn. Wie dat stelt staat ook al direct op de shitlist bij mij)

  Het nadeel van zo’n straf afgesteld bullshitfilter is dat er verrekte weinig weinig serieus te nemen meningen over blijven. Het voordeel daarentegen is dat die meningen dan wel weer opzienbarend zijn.

  Verder is 911 natuurlijk het werk van Amerikanen

 5. 17

  Verder eens met Mary Servaes, ik kan eraan toevoegen dat ik mensen die roepen dat de Club van Rome heeft voorspelt dat in 2001 het WTC zou instorten tot de ergste soort reken.

 6. 19

  Het is bekend dat men wist dat er wat zou gebeuren, inschattings fout? Politiek verantwoordelijken (ook direct operationeel in geval van cheney) zijn in ieder geval niet gestraft.