1. 2

  Dat wijdverbreide verhaal over de stomdronken chauffeur schijnt overigens ook pure karaktermoord geweest te zijn. Drugged by … , zou kunnen.

 2. 7

  Ja nee larie,..’k doe het maar niet meer hoor as je het niet erg vindt,…fotootjes en-publique,…asjeblieft zeg,..geen polonaise meer aan m’n lijf,.. want er spelen nog zich steeds ”taferelen” rond mijn persoon af dat je zegt van…nounounou kan het niet wat minder allemaal. Vroeger ja vroeger,..pfff. Nog erger! En kan ik het helpen!,… dat ik een proportioneel gespierd lichaam van heb-ik-jou-daar heb met dito wasbord waar vrouwen van kwijlen! Ja,..zeg dan maar es nee! Hoef er ook helemaal niks aan te doen!,..dat is nog het mooie,..eet wel veel rauwe groenten en sta dagelijks drie uur op een soort van tredmolen,.. dat nog wel,.. maar ja…zeg nou zelf,…dat is toch eigenlijk geen doen meer zo!!!

  Een troost,…ik ben er verders in het verleden altijd heel gewoon onder gebleven….en nog….maar blijft behelpen….

 3. 12

  Billen bloot of de tredmolen? Haha,..maarre,…die was niet van mij hoor die reclame……

  Bovendien zijn mijn ideeën totaal niet ”marktconform”……dus…

 4. 14

  Ach ja,..zaken overdrijven/ opblazen. En iedereen heeft toch wel eens ”ideeën” RennieB. Maar zodra e.e.a. ”productie” of ”moeten” wordt ….worden die vanzelf plat- of doodgeslagen,…denk ik,…dacht ik…

  Overigens,..over reclame gesproken,…laatst bij een tekening van Crachàt,… had ik het schilderij René Magritte – Golconde voor ogen,…vraag me niet waarom/ hoe…..zie ik van de week een reclame van RVS….met diezelfde vliegende mannetjes….verrek dacht ik nog, dat is ook toevallig….. was me toch niet echt opgevallen,…misschien sublimaal….maar wel maf soms…”Het Toeval”….