1. 1

  LOL om het verhaaltje eronder. Als mensen mogen zeggen dat ze gay zijn in het leger, gaan ze iedereen met HIV infecteren vanwege de vele bloedtransfusies die soldaten daar onderling uitwisselen. En natuurlijk heb je geen HIV als je niet zegt dat je gay bent (aha, zo werkt don’t ask don’t tell dus!).

 2. 2

  De grootste fabrikant in Europa van halal snacks staat in Venlo. Erg succesvol, ook al omdat de kwaliteit van de frikandellen superieur is.

 3. 5

  ALO..zegt dat maar niet tegen…;)

  Halal pizza, made in Venlo

  Het in 1993 opgerichte Mekka Food uit Venlo mag zich dé specialist op het gebied van halal voedsel in Europa noemen. Met locaties in Nederland, Duitsland en België bedient het Venlose bedrijf met vlees- en deegproducten de halalmarkt. Over de toekomst is directeur Wout van Eeuwijk zeer positief: “statistisch staat vast dat in 2040 in Europa meer moslims wonen dan niet-moslims, dus voor ons alleen een plus!”

 4. 8

  @6: In de supermarkt bij mij in de buurt, die volgens Anton vast volledig geïslamiseerd is, is er een vriesvak vol met van dat spul. Ik koop er vaker Lamaçuns van mekkafood, prima hoor. De kebab valt me wat tegen, maar ik heb eigenlijk nog geen enkele invrieskebab (of zelfs bij de slager) gevonden die die van de grillroom benadert.