1. 1

  Ik schat het op 0,18mm (heb op papierfabriek gewerkt, Van Gelder in Rotterdam thans in Renkum).

  Maakte ooit eens uit gemalen oude ondergoed van mam’s mijn eerste gemaakte papier (stonk een beetje).

  Wat klikoff aangaat raakt U een gevoelige snaar..iets hoger dan in uw schets..niet de buik maar mein Kopf. :(

 2. 3

  Hoe hoog? Tja, dat kan wel een meter zijn. Overigens herken ik in de tekening ‘de blogosfeer’ niet… alhoewel:

  “De Dutch Bloggies is te vergelijken met een bareback party waarbij bloggers doelbewust op zoek zijn haar het exclusiviteitsvirus. Merel Roze, Geen Stijl en Sargasso laten zich moedwillig in de kont neuken in de hoop dat het successperma hen besmet…”

  http://comeback.punt.nl

 3. 7

  beider 4 & 5 zijn uiterst raak. Dank. Mijn gekrassel is dan toch niet waardeloos.

  Navel & Muil.

  de blogosfeer. Met ogen en oren dicht. Zelfkritiek, vluchtdrang.

  76,5 cm.

 4. 8

  Crachàt, het heeft lang geduurd, maar ik moet u eindelijk maar eens complimenteren. Al doorklikkend op uw galerij begon ik te beseffen hoe lang ik dit sargasso al (meer dan dagelijks) lees. De tekeningen zijn blijven hangen, echter de onderwerpen niet.
  Ik hou dan ook niet van raad-plaatjes, maar hoe langer geleden uw plaatjes, hoe minder ik daarin nog ben geïnteresseerd. Wat overblijft is de stijl. Hulde daarvoor, grote klasse.

 5. 14

  Want ik heb die tekening nog es na zitten meten. Met me geodriehoek van mijn beeldscherm op 100%. En hoe ik ook reken…wat blijkt: psies schaal 1:4 op mijn beeldscherm. En die liegt nooit dus ook op alle ándere beeldschermen kom je op hetzelfde uit. Ergo, de ware afmetingen zijn resp. 81,6 cm breed en 91,2 cm lang! Inclusief zwart kader. Jazeker, ik ben toch niet debiel.

  Wat er aan de hand is? Dít is er aan de hand:

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/001.jpg[/img]

  Horen, zien en zwijgen ja. Staat al vanáf het moment dat ik met een kastje verbonden werd met de bange boze buitenwereld op de computert. Opdat ik me er nooit nooit nooit en te nimmer aan zou houden. Waar anderen dus kennelijk gewoon schijt aan hebben! Blijkt. Telkens weer. Want dit is gewoon wéér een ouderwets gevalletje uit de broek roeptoeteren numero 14. Die 76,5 cm. “Aaach weet je wat, ik tik gewoon maar met de ogen dicht blind wat in…merken ze toch niet die stomme kaaskoppen daar. Vervolgens hou ik me oren, ogen en bakkes gewoon stijf dicht. Geen man overboord, kan later áltijd nog excuses maken.” Ja “wéér” ja, want bleef het nou nog beperkt tot 1 keer, niks daarvan. Want had mesjeu Crachàt van de week óók al niet een krat Leffe naar binnen gekapt en en toen…psies!, YKWIM?…

  Tis een gróf schandaal godverdegodver.

  En dat is het.