1. 1

    Maar ze heeft wel lef! Gewoon onder haar eigen naam reageren op die wiki. Dapper en eerlijk. Terwijl er, dat weet ik zeker, massa’s politici (en andere mensen) zijn die dat soort ingrepen probeert te doen onder een pseudoniem, of die er een vriendje voor inschakelen, of hun voorlichter. En dus heb ik wel een beetje respect voor Gonny.

  2. 4

    Ik moet zeggen dat ik niet direct respect heb voor Gonny. Iemand die sjoemelt met huur en ministers niet herkent na een aantal maanden in de kamer gaat, naar mijn mening, erg respectloos om met het vertrouwen dat in haar is uitgesproken.

  3. 8

    @1: Het was in eerste instantie niet zozeer reageren op de wiki, alswel de wiki vandaliseren. Maar het lijkt erop dat ze wel een beetje wiki-mentaliteit aanleert. Dat is toch wel een pluspunt.

    Ik ben overigens benieuwd hoeveel politici van wiki(pedia) gehoord hebben. Voor een lokale politicus annex onderwijsdeskundige aan de uni, was de term nog zeer onlangs iets nieuws (kwam langs in het kader van groepswerken).