1. 1

  Erg lastig hoor om aan geboortebeperking te doen als je religies als de islam aan het knuffelen bent. In dat kader was ik blij te vernemen dat het bij de westerse upper-class weer comme il faut is om meer dan 2 kinderen te baren, dat is dan weer één opgroeiende volwassene meer die voor geboortebeperking is.
  Kijk, dat zet zoden aan de dijk!

 2. 2

  Pffft, klinkt als een natte scheet, net als je stukje. Alle monotheïstische religies propaganderen grote gezinnen en voortplanting, niet alleen de islam.

 3. 3

  HIPS! Huh?! JW vliegt hier (LINKS!) uit den bocht! Waar staat dat SargassoSteeph het over de islam heeft? Verders betreft het hier een LINKDUMP en geen stukkie. Zoek ‘linkdump’ maar ff op in wiki.

  Desondanks is de linkdump natuurlijk wel ZEER tendentieus!!1 In het 100.000 pagina tellende document kwam ik slechts 4 keer het woord ‘condom’ tegen. Ja, wat Steeph ken met tabellen, ken ik met woorden. Dit riekt naar Telegraaf, Steeph.

 4. 7

  Ik denk dat Pfft op een ongelukkige manier wil formuleren dat we op dit moment in de regering twee christelijke partijen hebben, die a) zelf nogal eh.. productief zijn, en b) ook liever met medegelovigen (zoals bijvoorbeeld moslims) dan met atheisten praten, en een partij die op een heel perverse manier aan haar binding met de islam gekomen is – de PvdA. En dat die moslims ook nogal van baren weten (ook al wordt het ze niet verboden om aan geboortebeperking te doen).

  Dat is wat ik ervan kan maken. Het is nogal een slag in de lucht hoor (en het slaat, in het kader van de discussie tevens als een tang op een varken), maargoed.

 5. 8

  @1: Als met “islam knuffelen” het toelaten van moslims in Nederland bedoeld wordt, dan hebben we het wel over een geboortebeperkende maatregel: Naar Nederland gemigreerde moslims krijgen namelijk gemiddeld minder kinderen dan hun familie die achter is gebleven in eigen land. Overigens neemt ook in moslimanden (iig. Turkije en Marokko) het vruchtbaarheidscijfer sterk af, volgens het CBS.