1. 1

  Ach, Theo heeft wel gelijk om La Paay aan te pakken. Maar door haar eeuwenoude ervaring, kon zij dit makkelijk weerstaan.
  Theo verkeek zich mogelijk op het ‘jeugdige’ uiterlijk van La Paay.
  De grap pakte helaas niet goed uit. Zo’n grap doet het beter op de bühne.

  Tja, willen we geplastificeerde 60 jarigen in de Playboy?
  Wie koopt er uberhaupt nog een Playboy in het tijdperk internet? Usenet geeft hetzelfde plezier.

  Kortom: z’n grap mislukte. Hij had beter over haar opmerkingen over haar ex kunnen beginnen.

  Ach, het gaat toch om niets allemaal? Waar maken we ons druk over? Een bekerstelendecabaratier en aandachtgeile60jarige.

 2. 2

  Ik weet niet wat van Jeauleau gestempt heb, maar ik ben ertegen. En wat mijzelf betreft: Theo Maassen is een fantastisch cabaretier/acteur maar wel zo’n kunstenaar/autist die je niet gewoon zelf aan het woord moet laten.

 3. 3

  Theo kijkt , voor mij dan, heel eng uit zijn ogen. Vanaf het moment van de “camera neersmijten en grapjes tegen de huilende prijswinnares maken ” kan deze “meneer” niet meer heel.

  Hoe plastic is deze dame dan?

  Grenzen (leeftijd) verschuiven is ook een parameter waar velen nog aan moeten wennen.

 4. 4

  @3: Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Paay aan de buitenkant vrijwel 100% nep is. Misschien niet allemaal plastic, maar wel veel chirurgie en haar-extensies.

 5. 5

  Verafgoding van jeugdigheid door bejaarde dames heeft iets tragisch, ook al verwoordt Theo het wat bot. Maar het past wel prima in onze maatschappij waar vorm het meestal van inhoud wint.

 6. 8

  @3 volgens haar homemade copy en paster Schoemacher het volgende:
  – een MACS lift (milde facelift);
  – een bovenooglidcorrectie;
  – opvulling lijntjes bij haar mond;
  – jarenlang botox-behandelingen;
  – opvulling lippen met Restylane;
  – borstvergroting- en verkleining
  – witte kronen over de tanden
  – een kincorrectie
  – een liposuctie van billen en bovenbenen.

  volgens haar dokter.

 7. 16

  Pro-Paay. Laat dat mens doen wat ze wil, of ze nu gereviseerd is of niet. Ze is bovendien een schoenmaker die het bij de leest houdt. Zingen, beetje model uithangen en bekende Nederlander zijn is wat ze doet en ze pretendeert niets anders te zijn. Wat kan je daar nu op tegen hebben? Als ze zich onverhoopt als politicus op zou werpen, dan mag Theo haar aanpakken.

 8. 19

  Right, aardig dat juist dit Geenstijlesque topic eruit wordt gelicht.

  Ik was meer verbaast over dat topic over de vergassing van palestijnen in hun smokkeltunnels.

  Anyone? Wat is daar van waar?

  Wekelijkse vergassing? Wat is daar van waar?

  Of heeft de sargasso redactie met een uitgekauwd onderwerp als de playboy?

 9. 22

  Maar om na deze vuige insinuatie dat wij niet om vergaste Palestijnen zouden geven, mochten ze überhaupt bestaan buiten cyberspace, ONtopic te blijven: Paay op haar zestigste in de Playboy = prima, ik kijk nu al uit naar de discussie als ze het kunstje op haar tachtigste nog eens herhaalt (is technologisch mogelijk), Paay als mens in relatie tot haar verbroken relatie met de uitvinder van de podcast: tja, verbitterdheid ziet er zelden sjiek uit, menselijke kronkels, geen objectief oordeel over mogelijk, maar het feit dat Adam Curry een keertje een chick with a dick probeerde dat maakt hem ook wel weer wat menselijker, dus ja die specifieke flapuit van La Paay miste effectiviteit, maar daar ging de rant van Maassen niet direct over, verder de Playboy an sich heb ik nooit begrepen: alle vrouwen zien er in de Playboy namelijk -hokuspokus- hetzelfde uit = saai, nee dan toch liever het internet met haar podcasts en vuige neukseks al dan niet met of zonder dick.

 10. 24

  Och, tegenwoordig wordt lompheid en onbeschoftheid hoog geroemd. Echt de geenstijl mentaliteit.

  Overigens denk ik dat het in scene gezet was, en efficiënt. Iedereen praat erover.

 11. 25

  Carlos, neem een glaasje;)

  De heer klaplong toont al geruime tijd symptomen van cyanotische krampreacties. Heel passend bij pneumothorax.

  Mar OT..Theo is een naar mens en daarintegen dame Paay ietwat overmoedig.

 12. 27

  Het applaus van het publiek was wellicht nog het gênantste. Dat dat DWDD-publiek voor haar klapt. Theo had het moeten gooien op het feit dat Patricia Paaij roem geniet vanwege haar geflipte fans die waarschijnlijk niet doorhebben dat zij in feite niks anders kan dat leuk lachen. Er mogen van mij vaker mensen uit de geëvolueerde hoek nikskunners en aandachtstrekkers terecht wijzen. Dat de volgende keer Wubbo Ockels Johan Vlemmix op zijn bek ramt.

 13. 29

  Paradox is leven….mooi man!

  Bij dingen probeer ik me voor te stellen wat en hoe. Ik gebruik dan de uitersten aan beide kant en speel daartussen met wat is/kan. If U get my drift:)

  (moeten kijken en buis aan)

  ps: ik weet niet eens wat de afkorting betekend..bliss…. woon in de provincie, boertjes van buiten.

 14. 30

  Gvd al 29 reacties.
  Gauw gauw ik moet mee in de vaart der volken.
  Ook wat roepen.
  GS zuigt en trekt.

  Nou vooruit dan: Paay bekte goed, zag er beter uit dan bij RUR en lulde prima. Die Theo mag van mij de prullenbak in.

  En verder heeft IJsbrand#18 natuurlijk gelijk.
  Nonnieuws van de eerste orde.

  Maar wel tieten, dat is waar.
  Plastic, maar who cares.

 15. 43

  Zeg Spuyt12 – als dat je egte naam is – waarom heeft Theo gelijk eigenlijk? Heeft dat te maken met het VRESELIJKE non-argument dat als je OUD bent je SLECHTS na mag denken in de MARGE van de maatschappij en vooral geen aandachtshoer mag wezen? Laat ik het anders stellen, voorzitter, GC c.s. is voor bejaardenflats in Flevoland?

 16. 44

  Dacht nooit dat ik dat ooit zou zeggen, maar Paay (old rack but a good one). “Er had ook een lekkere 25-jarige in kunnen staan” is een beroerd argument. Humor was ’t ook al niet, en da’s dan weer Maassen z’n vak.

 17. 45

  Van beide kanten een uiterst genante vertoning. Gemakkelijk scoren van dwdd, maar dat dat een kutprogramma is wisten we al. Kaasploeg hanteert in dezen: niet kijken, niet zeiken. Over tot het orde van de dag.

 18. 48

  Aha, een denkvraag: of ik protheo ben of propaay. Flauwe woordgrapjes gaan maken? Zeg, tis hier geen lach-of-ik-schiet-show plus we zaten midden in Kopenhagen ja opdat we dát niet vergaten in de consternatie. Goed, ben al blij dat men mij sowiesó wat vraagt. Nou vooruit: zag vrouwtje Paay (want tis een klein geil opneukertje) in de tussenuren vaak gearmd lopen met dito gecoiffuurd modepopje di Fresco. Soms waaide het zó ongehoord hard dat de haarlak uit haar en Joey’s (di fresci’s) haar spontaan de geest gaven. Afijn, en o o o *handen op wangen, ramspoed* je laat je poedel met dekje toch ook niet buiten met dat kolereweer dacht ik nog, ondertussen stond diezelfde paay met afgeknipte spijkerbroek en de tietjes half uit het blousje desondanks toch maar mooi in m’n schoolagenda (Ryam). Bungelde in de groene legerpukkel desondanks toch maar mooi op m’n rug. Met strak kaneelstokje tijdens handelswetenschappen als u begrijpt wat ik bedoel. Als ik had gewild had ik de binnenkant van dat oude bruine lessenaartje voor jaaaaren geheel voorzien van een nieuwe beschermende witte coating, minstens. Zelfbeheersing, en veel Ferlinghetti lezen, die lessenaartjes werden namelijk elk jaar opnieuw met engelengeduld gevernist door een oude conciërge, óók de binnenkant. Dus daddu een beetje kan nagaan in welk een gewetensnood ik regelmatig verkeerde…

  Tot zover mijn relaas ten faveure propaay.

  Nu protheo: gemillimeterd TBS- hoofd, cabaretier. Neemt met vriend met kerst en zo minder valide levend standbeeld (Eindhovense Huub?) onder hoede. Die men over het algemeen bij het Oud Vuil zet maar dit terzijde. Gaat vervolgens out of the blue poppenkop te lijf die na breuk met Bon Jovi qua haar weer wat centjes moet bijverdienen. In panels of nu als hoerenmadam in een blootblad. Bah, spelbreker Theo doen niet mee met Massadenken. Foei. Een Freek die Peter R. een keertje omkeert. Au. Verbouwd omaatje mauwt in ieder geval beter als nasale handelaar in tweedehands lijkenlucht, dat wel…

  Prachtig die contrasten. In fysiek en denkwerelden. Of was het een gewetensvraag? In het kader van de AOW of zo? En of Donner dat dan ook niet voor ons allemaal kan regelen: Eeuwig Jong?

  Dan neig ik toch echt naar protheo hoor…

 19. 52

  pfff, hoe krijgt die Jole zo’n gewichtigdoenerige column uit z’n pen over dit onderwerp. Je kan ook ‘te volwassen’ zijn.

  Iedereen vindt het zo zielig voor Patries, maar het is natuurlijk echt lullig voor die vriend van Theo Maassen, waarvan heel Nederland nu weet dat ie necrofiel is.

 20. 54

  You ain’t seen nothing yet, mark. Nog 20 a 30 jaar hebben we te maken met babyboomers die hun onvervreemdbaar recht op pubertijd vanuit alle media-kolommen schreeuwen. Alsof een prostaat van een kubieke meter wil zeggen dat je niet meer onsterfelijk kan zijn!

 21. 60

  Ach, ik ben 10 jaar jonger dan Paay. Toen ik 14 was pakte ik de Revu om een paar aangename minuten door te brengen fantaserend bij haar foto’s. Nu ik net Abraham heb gezien, vind ik Paay getuige deze foto’s nog zeer de moeite waard voor een paar minuten plezier. Sommige dingen veranderen gelukkig niet.

 22. 61

  @58: Maassen is ver buiten zijn boekje gegaan en heeft Paay onnodig gekwetst. Zwaar beneden alle peil dat hij zo’n gebrek aan omgangsvormen heeft dat hij niet snapt dat als je iemand kwetst je je excuses aan te bieden hebt.

  Enait misbruikt zijn “geloof” om anderen zijn starre denkbeelden/gewoonten op te dringen.

  58, voldoende beantwoord?

 23. 62

  @ 61, wat een onzin zeg, als ik (theo) iemand opzettelijk kwets, hoef ik helemaal geen excuses te maken. Dat bepaal ik dan zelf wel. Anders kun je het eerste deel, het kwetsen, net zo goed ook laten zitten.

  Kwetsten heeft een doel. En wordt in dit geval bewust door Theo ingezet. En dat was nodig ook, want in wat voor wereld leven we als je excuses moet maken(omdat dat zo hoort) als je paay afzeikt? Laten aub weer naar een wereld gaan waar het normaal is iemand als Paay af te zeiken.