Beelden Australische Big Brother schokken premier

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 lmgikke

Volgens mij heeft de Premier de beelden NIET gezien. Anders zou hij niet zo verontwaardigd zijn. Ik heb ze wel gezien, maar volgens mij vond ze het niet erg. Kroop zelf bij hen in bed, het gesprek ging over sex, en na het incident blijft ze gewoon tussen de kerels in liggen alsof er niets gebeurd is. Kortom, als er voor haar blijkbaar niets gebeurt is, waar maakt de premier zich dan druk om?

 • Volgende discussie
#2 Tuur

Tuurlijk wil hij een dergelijk programma van de buis. Er kijken 14 jarige meisjes naar BB, en een pik in je gezicht laten wrijven en dat normaal vinden terwijl je gefilmd wordt is niet echt het goede voorbeeld, dacht ik zo. Oz is al normenloos genoeg zonder die rotzooi op TV.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Bismarck

Volgens mij gaat ze daarna zelf nog op zoek naar meer, zover uit de beelden te interpreteren valt. Nogal vreemd dat de mannen eruit gemikt zijn.

Verderb en ik het natuurlijk volledig met Tuur oneens. Sexualiteit moet niet zo’n verschikkelijk verborgen taboe zijn dat vies is en het daglicht niet kan verdragen. Als je dat zo houdt, blijven mensen onbekend en dus slachtoffer voor allerlei frustraties en de gevolgen daarvan.

14-jarige meisjes moeten JUIST bewust zijn, voor het 15-jarige moeders worden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Tuur

@ Bismarck
heb nog antwoord gegeven op guantanamo discussie zoals beloofd, weet niet of je dat nog gezien hebt, zit inmiddels in archief.

Wist niet dat meisjes zich ervan bewust moeten zijn dat ze pikken in hun gezicht moet laten wrijven. En dat ze zonder dat bewustzijn zwanger werden van pikken in hun gezicht. Voor zover ik weet is dat alleen boris becker en zijn bezemkastvriendin gelukt ;-)
Sexualitiet moet inderdaad geen taboe zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je de labiele geestjes van 14jarige onzekere meisjes moet vervuilen met dergelijk rotzooi. BB is geen voorlichtingsprogramma of zou dat iig niet moeten zijn. Echt een BS argument dat ze anders zwanger worden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Bismarck

Tuur: BB is een realityprogramma. In reality gaan mensen van de leeftijd en sociale klasse zoals meedoen aan BB in vakanties met elkaar om zoals je ook in BB ziet. Daar hoort dit soort gedrag bij. Waaro mmoet dat zonodig onthouden worden aan het publiek (incluis 14-jarige onzekere meisjes)?

Ik vind dat BB prima dienst doet als voorlichtingsprogramma, ook als dat niet het primaire doel is. Als je mensen niet bewust maakt van hun sexuele kanten (en daar moet je ze echt mee bombarderen, dan is dat half uurtje BB per dag nog veel te weinig), blijven ze onzeker en vooral onwetend, waarna ze straks inderdaad tegen een vent aanlopen die zijn leuter ergens anders steekt zonder protectie en een paar maandjes later het meisjesbuikje opzwelt.

Overigens spreekt jouw taalgebruik (vervuilen, rotzooi) eerder van de taboesfeer die jou blijkbaar ook nog in zijn greep houdt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Tuur

Het is idd een reality programma. Dus iemand die daar naar kijkt kan, wanneer niet bijgestuurd en onnadenkend, dat gedrag als normaal waarnemen. En daar zit natuurlijk het probleem, ik vind het vervelend als idioten die aan een dergelijk programma meedoen een voorbeeldrol krijgen. Er wordt helemaal niet voorgelicht, althans ik zie geen voorlichting. Ik zie alleen een vrouw die zich hoerig gedraagt en twee mannen die zich respectloos gedragen. Ik zie niet hoe dit programma er aan bijdraagt dat meisjes met protectie gaan vrijen of dat ze zich minder onzeker gaan voelen. Eerder andersom, ze willen graag met respect behandelt worden, maar door programma’s als BB zien jongens ze als seksobject en met een beetje pech gaan ze zichzelf ook zo zien.
Je laatste opmerking is vermakelijk :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Tuur

@ Bismarck, kan ik nog een reactie verwachten bij guantanamo? Of hoef ik die niet meer te checken?

 • Vorige discussie