1. 3

  Nederland wordt een grotere speler in Europa door uitbreiding van het landoppervlakte. Hellaas moest de Noordzee verdwijnen voor deze plannen.

 2. 8

  Balkenende trok zijn conclusies na het referendum

  Het niet aannemen van de grondwet had toch meer negatieve weerslag op de visquota dan verwacht – vissen ontsnappen via wormgat

 3. 10

  Water onsnapt uit Guantanamo Bay gevangenis. Terwijl terrorismeverdachten dag en nacht in de gaten gehouden worden, heeft het water een vluchtroute ontdekt.

 4. 17

  H2O bezwijkt onder EU-regeldruk (Ondanks waarschuwingen schiet regelgeving Europese Unie die beoogde universele natuurwetten te plannen te ver door -Reuters, november 2011)

 5. 25

  God bleek toch voor de Europese grondwet te zijn en straft Frankrijk met random wormgaten. Andre Rouwvoet krabbelt terug en smeekt na het voeren van een demagogische nee-campagne tegen een zogenaamde “Europese supermacht” om vergiffenis bij zijn eigen Supermacht.

 6. 28

  Ter aanmoediging van de Europese Grondwet doet ex-zwemster Erica Terpstra een bommetje in een Duits stuwmeer dat in 1943 nog wapenfabrieken draaiende hield maar sinds de EU massa’s Europeanen van groene stroom voorziet.

 7. 33

  BBC (01-06-2005): EU treaty bombed.

  Dutch prime-minister Balkenende reacts: “And I had nog zo said No Bommetje!”

 8. 36

  Den Haag, 1 juni (Reuters/ANP)

  IJsselmeer doorgestoken.

  Op voorstel van Ben Bot en Piet Hein Donner anticipeert het kabinet – nog voor het sluiten van de stemlokalen – op het beleg van Uiropa. Na consultatie van de chefstaven is begonnen met het onder water zetten van de vaderlandse polders. Over de kim macheren de legers van de armoede, het terrorisme, en de desintegratie.
  Bot: ‘In tijden van eurlog is de eerste stoot een daelder – excuus, uiro – waerd.’

 9. 40

  @Spuyt 12

  Men bleek het over niets anders meer te kunnen hebben.

  Ja verdomd! Je hebt gelijk! We gaan gewoon een OFFTOPIC offensief beginnen: Maak een onderschrift voor de bovenstaande foto dat op geen enkele wijze met het referendum in verband kan worden gebracht.

  Dorstige vis drinkt meer!

 10. 52

  De beste is al geweest, ik stikte zowat. (Stuwmeer pleegt zelfmoord na NEE op referendum.) Maar na een slokje water ging het wel weer.

 11. 59

  Oh Larie je vroeg wat: dit is een stuwmeer in de VS, het water verdwijnt in een betonnen buis waardoor het naar een turbine geleid wordt.

  Theo jij hebt gewonnen.

 1. 68

  offtopic onderschrift:
  dat ik pas op m’n 31ste erachter kom dat er stroopwafels in de smaak: ‘honing’ en ‘caramel’ bestaan.. ..en hoe zit het dan met de smaak ‘stroop’ ???

 2. 69

  President Hugo Chavez van Venezuela praat met slachtoffers van een overstroming in Araira, zo’n vijftig kilometer van de hoofdstad Caracas. De overstroming kostte vijftien mensen het leven. Minister Remkes van Binnenlandse Zaken is vandaag nog vertrokken voor een vakantie in Araira.

 3. 70

  Vernuftig plan van vriendin van Venezolaanse oppositieleider om Latijns-Amerikaans nipplegate schandaal op te zetten, verpest door haar cremekleurige liefdesbaby.