Beau Tox

Je hebt er een paar honderd gram van nodig om het hele menselijke ras uit te roeien, en toch is botox, ofte Botulinum toxin, voornamelijk bekend als lippendikker. Iets waar een pathetische rij Hollywoodinnen een pathetisch patent op lijken te heben.

Onlangs ging ik via de Schermschutterij op zoek naar wat afbeeldingen, en soms herken je niet eens dezelfde madame. Maar enger, veel enger dan de gedachte omtrent eeuwige jeugd en navrante roem, is de ze allemaal op elkaar beginnen lijken. De SkinSkull™. Uiteraard zijn er nu al meisjes(sterren) die zich preventief laten liften en strijken – zodat het later niet meer opvalt als de grote balseming ingezet wordt. Klikt op den prent en huivert, Kluivert. Prentjes komen random van het web, wellicht zijn er nog ergere te vinden.

klik voor vergroting
Ondertussen zijn wij het niet alleen die zich ongerust maken omtrent de bodysnatchers, een heuse petietsie waart rond – en dan dus nu: tijd voor een Poll Simon!
[poll=143]

 1. 1

  Is het u ook opgevallen dat er in de 2e Kamer een volluksvertegenwoordiger zit die ook erg gehecht is aan zijn uiterlijk?
  En is u ook al dat littekentje bij zijn lip opgevallen?
  Begrijpt u nu het botoxale gedrag van die politicus?

  Wie een rimpelloos bestaan wil, moet geen stenen in de vijver gooien.

 2. 6

  Botox verlamt spieren in het gezicht waardoor je minder expressief wordt en je minder rimpels in je gezicht krijgt. Het oppompen van lippen en wangen gebeurt met collageen. Dat is onomkeerbaar, botox verdwijnt na 6 maanden weer uit je lichaam en dan komen je lachrimpels vanzelf weer terug.

  Overigens doet Madonna het wel heel erg subtiel. Goeie chirurg zeker…

 3. 7

  “Je hebt er een paar honderd gram van nodig om het hele menselijke ras uit te roeien, en toch is botox, ofte Botulinum toxin” Als vierhonderd ton een paar gram is dan klopt dit.

 4. 8

  Het gaat om het idee @Harry..dichterlijke vrijheid..

  De keuze bij de pool is te beperkt..een wet is een glijdende schaal..wat next..een stap gemaakt en de beweging is er. Zo kan ik mij aardig opwinden over de politieke partijen (vanuit een zekere invalshoek) die terrasverwarming willen gaan verbieden…en dan via schiphol lekker aan de andere kant van de aarde een verantwoorde eco-vakantie gaan doen..ofzo.

  Zelf verantwoordelijk voor de gevolgen omschrijven dat wel. Zoiets al in de VS..geen helm op en scheuren met die bike..ok..maar je valt bijna te pletter, no insurance pay out…eigenschuld dikke.

 5. 10

  @8: De keuze us idd wel erg beperkt. Liberaal zijn (ik zie het zelf niet zitten, maar wens het niet anderen te verbieden) is blijkbaar niet meer mogelijk op Sargasso. SGP-keurmerk, kom er maar in!

 6. 11

  Wekelijks bezoek ik op zondag ff Ouwehands met offspring in vlakbij Rhenen en herken het SGP keurmerk aan vele bezoekers..steeds meer?

  Help..HELP...tut tut tut taa taa taa tut tut tut. (…___…)

 7. 14

  Dichterlijke vrijheid? Not.
  Ik lees het ook maar: “It is possibly the most acutely toxic substance known, with a median lethal dose of about 1 ng/kg[18], meaning that a few hundred grams could theoretically kill every human on earth (for perspective, the rat poison strychnine, often described as highly toxic, has an LD50 of 1,000,000 ng/kg, and it would take four hundred tons to kill every human).

  met spijt, vreselijke spijt in het hart, hebben wij vernomen dat mesc niet langer reageert op Sargasso.

 8. 15

  bij de tweekeuzeoptie – leek het me gepast gezien het feit dat heel femien Hollywood op elkaar lijkt of niet, ook u, in alle wijsheid, mocht kiezen tussen slechts twee.
  Het is een hard leven.

 9. 16

  Met spijt moet ik erkennen dat ik daar begrip voor heb..ik twijfel momenteel pijnlijk wat ik ga doen ietwat verder in mijn tijdslijn…ben de dingen wat zat..ik mis hem, godverdegodverdomme :(

 10. 18

  ach Larie: bedenk wat je al geleerd hebt hier, hoeveel je horizon verbreedt is, hoeveel keer je mening gerespecteerd werd.
  Het is het vermaledijde verwachtingspatroon.
  Ga je hier nog iets kunnen leren of niet?

 11. 19

  @14: Lees even het laatste zinsdeel van je quote waaruit zou moeten blijken dat er geen sprake is van dichterlijke vrijheid? Zo gaat dat met toxicologie. De helft doden gaat vrij snel, maar die verdomde laatste 1% laten zich niet makkelijk uitroeien.

  @15: Dat klinkt wel erg als u bent met ons of tegen ons. En ik maar denken dat Hollywood niet mee wilde gaan in de simpele rethoriek van hun president…

 12. 20

  euh….. het laatste deel, Bismarck, uit ‘mijn’ quote, slaat op rattenvergif, en is door de persoon die het zegt bedoeld om het te vergelijken met botox.
  De laatste verhoudt zich als gram tegenover tonnen van de eerste.