Anti-immigratiespotje was niet afkomstig van ‘mainstream Amerikaanse vakorganisaties’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (3)

#1 su

Krijgen we ook te zien wat de FNV heeft gemaild zodat wij dat kunnen toetsen? Ik vermoed dat men denkt dat het ging om de mainstream. De CWA Local 4250 is niet de gehele mainstream, maar maakt er wel onderdeel van uit. Ik zie dus geen feitelijke onwaarheid in de kop.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Bij deze een uitzondering op de regel:

———————
Nadere beschouwing van de link ‘Anti-immigratiespotje van mainstream Amerikaanse vakorganisaties’ http://www.youtube.com/watch?v=GJcqY0u9KaE

in de rubriek ‘waan van de dag’ leert mij dat het filmpje niet afkomstig is van mainstream vakorganisaties, maar van een coalitie van anti-immigratiegroepen.

Ik kon het me ook al niet voorstellen van onze zusterorganisatie, de grootste vakcentrale van de VS AFL-CIO.

De mainstream vakorganisaties keren zich over het algemeen niet tegen immigratie, maar pleiten vooral voor naleving van bestaande regels en CAO’s voor iedereen. Net zoals de mainstream vakorganisaties in Nederland dat met bijvoorbeeld de Polen doen.
———————

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 su

Nou, als dat een rebuttal genoemd mag worden.. Beweert de poster dat de CWA Local 4250 geen onderdeel is van de AFL-CIO? Wellicht zijn de gestaalde kaders van de FNV wat beter in om hun afdelingen kort te houden.

  • Vorige discussie