“Amerikaanse nucleaire technologie in ruil voor stop uranium verrijking”

Solana in IranTerwijl EU-buitenlandcoördinator Javier Solana nog met een brede grijns voor de camera’s zei dat de inhoud van het voorstel aan Iran voorlopig geheim blijft (Trouw), beweren diplomaten in Washington al dat het gaat om een deal waarbij de Verenigde Staten nucleaire technologie aan Iran zullen leveren in ruil voor een stop op de verrijking van uranium. A package of incentives presented Tuesday to Iran includes a provision for the United States to supply Tehran with some nuclear technology if it stops enriching uranium _ a major concession by Washington, diplomats said. (Breitbart.com) …wordt vervolgd…

  1. 1

    Heej, da’s cool. Als wij nou heel hard dreigen onze eigen vliegtuigen te gaan ontwikkelen, zouden we dan alsnog die boordcomputers bij de JSF krijgen?

  2. 7

    als dit werkelijk zo is.. dan heeft het grote gevolgen.

    Het zou betekenen dat iran ongeveer winnaar uit de bus komt. Het hard spelen wordt dus beloond. Dit zegt ook iets over de positie van de VS in de wereld op dit moment. Als ze op zodanige manier moeten toegeven is hun positie ernstig verzwakt in de wereldpolitiek.
    Het lijkt erop dat ze met hun agressieve buitenlandbeleid sinds 9/11 weinig vriendjes gemaakt hebben.