Amerikaans stamcel onderzoek in de problemen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Boontje komt om zijn loontje… Nadat Bush en kornuiten er alles aan gedaan hebben om er voor te zorgen dat er geen nieuwe stam cellen “geoogst” kunnen worden, blijken de meeste onderzoeken in de soep te lopen.

Als argument werd aangedragen dat de onderzoekers de bestaande cellen konden vermenigvuldigen om zo nog steeds onderzoek te doen.

Natuurlijk een goed idee, behalve als de originele bron ondertussen besmet is geraakt met een vreemd molecuul. Dit is hetzelfde molecuul dat er ook voor zorgt dat alle dierlijke organen bij mensen afgestoten wordt, waardoor in één klap al het onderzoek waardeloos is geworden.

Verscheidene commerciële onderzoekers schijnen al weer buiten de regering om aan de gang te gaan, maar of je daar nou blij mee moet zijn…

Reacties (4)

#1 Joost

Ach, ik zie niet zoveel bezwaren bij stamcelonderzoek. Ik ben niet zo’n hysterische Christen.
Hmmm… Eigenlijk ben ik helemaal geen Christen.

  • Volgende discussie
#2 Packet Storm

Van mij mogen ze een hoop dingen onderzoeken, als je het maar publiek houdt.

Ik krijg altijd van die beelden van gekke professoren in kelders die dingen roepen als: “It’s Alive! Alive!”

En nu drijven ze dit soort onderzoek weer naar de Amerikaanse mega bedrijven en die staan al bekend om hun hoge waarden en normen *kuch* *kuch* *kuch*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

Aargh! Normen en waarden!

*kruist vingers*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 serife

ik wil informatie over de stam cellen.ik ben zwanger ik heb gehoort dat je de stam cellen kunt bewaren.voor toekomst voor ziektes.

  • Vorige discussie