1. 4

  Met Maarten klikt het vast beter dan met Jan. Maarten is excentrieker en komt niet uit Brabant. Wordt hopenlijk wat minder toekijken en minzaam lachen voor Jelle. Maarten heeft vorige week ook gekeken natuurlijk. Die gaat de gastheer er vast in betrekken :o) Ik wens DJ Jelle sterkte. Talk into da mike.

 2. 6

  @5. Zielig, moslims bashen is veel stoerder, grefo s pesten zo retro. Laat Maarten maar vertellen over biologische dingetjes. Hij is ten slotte wetenschapper.

 3. 12

  Heb echt genoten, vooral dankzij Maarten.
  Minder kromme tenen, al vind ik dat aankondigen van de fragmenten zo recht in de camera, niet fijn. Dat maakt ‘m los van het ‘intieme’ gesprek.
  Volgende week, daar verheug ik me nu al op!
  En die film trek ik ook niet, zeker niet na dat verhaal van die geverfde ratten.

 4. 14

  @13: biased waarschijnlijk, gezien hun beide afkeer van alles wat riekt naar Christendom. Ik vond het tegenvallen, de vragen van Hugo te geforceerd en voor de hand liggend. Hij mocht ook wel doorvragen zo nu en dan. Wel interessante fragmenten

 5. 15

  Oke, de hardnekkigheid van de mol, 20 jaar onderzoek naar het nestgedrag van het stekelbaarsje of de publieke heksenverbranding Lucia de B…

  Gelukkig is het met de veestapel daarna weer helemaal goed gekomen. Mooi woord wel…veestapel.

 6. 16

  beste mijnheer ’t hart, ik heb erg genoten van de uitzending. Als u niet wilt, dat uw geld ooit naar een christelijke organisatie gaat, dan kunt u het nu toch al voor een goed doel vastleggen. b.v iets op uw vakgebied of voor de schrijversbond of zo? succes, met vriendelijke groeten, simone martens

 7. 19

  Van verschillende kanten heb ik gehoord, want ik kijk zelf nooit naar programma’s als Zomergasten, dat de presentator niet uitblonk in het gesprek leiden. Maarten t Hart is als een echte intellectueel van nature onnavolgbaar en zeer egocentrisch, alleen snap ik niet dat ze Jelle Brandt Cortius het presentatorschap hebben gegeven. Als ik Brandt Cortius heet mag ik ook gelijk vanaf mijn dertigste schrijven in de Volkskrant en presenteren voor de VPRO?