Alle Finger werden Bruni

Ophef in het Élysée-paleis: op Youtube is een filmpje opgedoken waar de franse première dame Carla Bruni in een ranzige tv-show vieze woordjes praat. In het programma Eurotrash prijst ze een soort Veronica Praatwaaier aan (dé hit van Interrail 1992) waarmee je kan communiceren met mede-Europeanen. Net als de legendarische praatwaaier bevat het vollop seksuele toespelingen. Zo laat Bruni horen hoe je in zeven verschillende talen “stop je vinger in mijn kont” kan zeggen. Een heerlijk lunchfilmpje met een mooie vrijzinnige Europese boodschap.

 1. 1

  Het feit dat de Fransen daar zo bangig over doen is nog wel het meest ophefmakend.

  Bruni was geen marionnette sur une corde en gaat dat ook niet worden. Ga dus maar uit van opzettelijke herpublicatie van dit filmpje. Gewoon met de regelmaat van een klok zwart maken tot Sarkozy niet meer te handhaven is. Politieke vijanden en het zwakke punt van Sarko.

  Er komt vast nog wel meer, elk kwartaal iets?

 2. 2

  Tsjonge, jonge. Eerst dit en dan ook nog een vreemde foto van Ms. V. Williams. Is dat voor de kijkcijfers?

  p.s.: ze kijkt wel lief

 3. 6

  Oud nieuws, dit heb ik al lang een keer gezien. Wel een knappe vrouw. In 1992. Toen ik 8 werd (of is dit filmpje niet van toen & vroeger?).

 4. 10

  Een schatje gewoon hoor, die Carla. Verder wat iedereen zegt, oud nieuws.

  @1: Ik zie niet in hoe dit Sarkozy kan schaden. Volgens mij heeft die het laatste restje populariteit dat hij nog heeft volledig aan zijn vrouw te danken.

 5. 11

  @9 hypocriete zeiksnor, die media van jou is niets anders dan een langspeelplaat die zichzelf blijft herhalen, daar heb jij zelf ook last van

 6. 12

  @11 Frusti, jij bent degene die hier hypocriet zeikt. Ik verbaas mij slechts dat het oude verhaal nu in de media (mijn media? heel veel media, google eens carla bruni enz) weer opduikt. ( 6, 7 merken hetzelfde op.) Doe niet zo uptight, nooit verstandig bij dit onderwerp ;) en die lp? You can shove it up your ass.

 7. 13

  @gbh #11 is duidelijk aan vakantie toe. Maarja on topic: wat een mooie vrouw is Bruni toch. Ik zou haar in die zeven talen willen zeggen: ‘je bent een prachtige vrouw, liefje’.

 8. 15

  Nee hockey, van mij mag iedereen geloven in de politieke kleur die hij of zij wilt, alleen als je alleen maar in je eigen portemonnee gelooft ben je wel het toonbeeld van geestelijke armoede

  waar ik wel van kots zijn mensen die anderen verwijten wat zij zelf ook doen en dat doe jij bij @12