“Al-Qaida nukes already in U.S.”

Klaar voor een grote knal van de boze enge islamitische bruinen ? Dit keer wordt het echt een hele hele grote knal hoor mensen… Nu is het moment aangebroken om pas echt bang te worden;

Al-Qaida has obtained at least 40 nuclear weapons from the former Soviet Union – including suitcase nukes, nuclear mines, artillery shells and even some missile warheads. (worldnetdaily)

Een logistieke prestatie van formaat ! Hier is jarenlang in het diepste geheim aan gewerkt ! Bel Clingendaal ! Sla alvast een goeie voorraad Senseo pads in !

Wanneer doet de regering hier iets aan !? Of gaan ze soms weer thee drinken in een moskee om de boel bij elkaar te houden ??

 1. 4

  Ik snap DP effe niet, normaal gelooft ie dat soort angst verhalen van rechts-republikeinse bronnen nooit, maar als ie er de VS mee kan ontwaarden en ze onnozel kan afschilderen worden diezelfde bronnen opeens heeeel geloofwaardig… wie moet ik nu vertrouwen DP of Bush?

 2. 5

  Naar mijn idee is het goed mogelijk dat dergelijke wapens in de toekomst zullen worden ingezet. Een angstig idee dat iets verder gaat dan een granaat op een plein, hoe erg ook.

  Mischien een goed idee de verlaten opslagplaatsen in rusland, kazachstan en andere oorden eens af te struinen? Zit er een goed slot op de deur naar de voorraadkamer? Heb het vermoeden van niet…

 3. 6

  @DP

  Ik zal het maar eerlijk bekennen, aangezien jij een van de weinigen bent die de waarheid inziet. Ik ben verantwoordelijk. Ik heb dit allemaal door mijn stromannen Bush en Blair laten uitvoeren met als expliciet doel de bruine medemens in discrediet te brengen, zo een wereldwijde burgeroorlog te ontlokken, en via de Bilderberg conferentie een wereldregering van grootkapitalisten op poten te zetten.

  Ik was al een heel eind, maar helaas: Je hebt me door. Je bent waarlijk een Dick Bosch!

 4. 8

  Natuurlijk DP. Het is ook allemaal onzin die hele dreiging van moslimterroristen. Dat zijn allemaal fabricaties van het groot-kapitaal om de gewone man middels angst onder de duim te houden. Wat goed dat je in dit postje laat zien hoe belachelijk het allemaal is. Dan kunnen we weer rustig slapen in de wetenschap dat moslimterrorsme niet bestaat en geen bedreiging voor ons vormt. Kan je dat ook nog eens even uitleggen aan de nabestaanden van de bomaanslagen in Londen van vorige week? Die zullen het vast fijn vinden om te horen dat hun geliefden niet echt dood zijn omdat het allemaal fake was. Dat is toch zo’n beetje wat je zegt?

 5. 13

  Wel weer een hoog Joe Vialls gehalte zeg.

  Propaganda, contra propaganda, contra contra propaganda?

  Wat ik dan weer niet begrijp,

  Als de Tjetchenen kernwapens zouden hebben waarom staat moskou dan nog overeind?

  Als ze zo makkelijk te krijgen zijn waarom doet Iran dan zo veel moeite om ze zelf te ontwikkelen, in de internationale politiek is er een heel duidelijk onderscheid tussen have/have not.

  En, als Al-Qaida ze al (massaal) in de vs heeft waar wachten ze dan op, hogere beurskoersen?

  Komkommerstengels met Spaanse wijn gaan het helemaal maken deze zomer.

 6. 15

  Inderdaad, DP, er staat ergens op een website dat het niet al Qaeda was, dus dan is dat zo. Net zo goed als we zeker weten dat de aarde niet ouder is dan 5000 jaar en dat de wereld zeer binnenkort vergaat. Dat staat ook immers op een website ergens. En dan is het dus waar.

  Kom op DP, goed je bent een beetje paranoide met al je gezever over complotten en liegende politici, maar om gewoon maar alles te geloven dat ergens op een website staat: zo naif ben jij zelfs niet. Toch?

 7. 16

  naief natuurlijk… En ik begin een beetje aan mijn beschuldigingen aan het adres van DP te twijfelen. Ik wilde dit er meteen achteraan posten maar een of andere Texaan noemde me een cowboy en gaf me de opdracht 15 sec. te wachten. Hmmm… volgens mij is Sargasso overgenomen door de Amerikanen!

  ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US

 8. 17

  juist de mensen die deze politici geloven zijn paranoide en geloven in complottheorieën, het verbaast me dan ook niks dat jij er een van bent, gezien je goedgelovigheid op verschillende terreinen waar je regelmatig blijk van geeft. Helaas verhindert je gebrek aan concentratievermogen verder eigenlijk alle communicatie over specifieke onderwerpen.

 9. 18

  Helaas verhindert je gebrek aan concentratievermogen verder eigenlijk alle communicatie over specifieke onderwerpen.

  Nee DP, het is jouw totale gebrek aan inlevingsvermogen in standpunten die afwijken van jouw eigen extreem linkse ideeen die zorgt voor de gebrekkige communicatie tussen ons. En niet alleen tussen ons, maar ook tussen jou en vele andere reaguurders.

  Is het je nog niet opgevallen dat de laatste paar postjes van jou hand aan een steeds groter wordende groep vaste reaguurders reacties ontlokt in de trend van “DP valt niet (meer) serieus te nemen” ?

 10. 20

  DP; sommigen zullen op enig moment eindelijk hun wenkbrouwen optrekken en zich afvragen wat er allemaal aan de hand is, waarschijnlijk te laat. Anderen zullen nooit ook maar enig benul hebben van hoe deze wereld echt in elkaar steekt en zullen gezegend met een hardhouten bord voor de kop een ‘gelukkig’ maar nietszeggend leven achter de rug hebben als zij zich klaarmaken voor de laatste, ultieme grap; ze gaan gewoon dood en dat was het dan.