1. 2

  Ja nou ja nee,….wás het wel een vliegtuig?,…bedoel,..zijn er beveiligingstapes dan,..toch niet in beslag genomen door F.B.I. toch?,.. en en,..het gebouw is toch niet van van Larry Silverstein hè?,..dat ”vanzelf” gaat instorten met termiet?,…en en,.…Bush is toch wel veilig hoop ik toch hè??,…”Jajaja,..rustig maar,..niks aan het handje,..zit met trouwe onschuldige Bambi- ogen in Texas Rangers T- shirt en Mickey Mouse- slippers samen met Barbara gezellie naar ouwe afl. van ”All in the family” te kijken,…dus….alles onder controle…..ga maar gerust slapen”……

 2. 3

  YP: FF wachten met complottheorien. Die komen pas na een paar maanden als gebleken is dat bepaalde mensen erg geprofiteerd hebben van de ramp. Ik zit trouwens nog te wachten op de New Orleans complottheorien.

 3. 4

  Ja maar Bismarck,..dat vliegtuigje zigzagde héél verdacht voor impact!,..en en,..pitcher Liddle van de New York Yankees zat aan boord!,…een notoire democrat mind you!,…en alsof dát nog niet genoeg was had dat vliegtuigje blijkbaar een parachute aan boord!,…maar: niet gebruikt!,..en ik ruik hier opeens een stinkende rat van hier tot Tokio die gegarandeerd gaat openbersten wat ik je brom,…want we worden hier weer es een rad voor de ogen gedraaid door die smerige neo-cons,..jawel jawel,..heel naïef gedacht dus!,..want wat jij dus nu net zei is dat we door deze daad niét zullen worden meegezogen in een soort van global nuclear conflict,..en dat zei je…….ontken het dus maar niet…..

 4. 6

  @4: Vergeef me dat ik het wel ontken, want ik zei het niet! En zoals gezegd, eerst geld op wat CIA-bankrekeningen zien, daarna pas complottheorien maken!