1. 3

  Ik ben overigens ook van mening dat Israel nooit had mogen worden opgericht op deze wijze. Een staat oprichten omdat een zgn. heilig boek van een of andere religieuze sekte dat stuk land aanwijst, is natuurlijk een absolute gotspe. Maar dat kun je dat nu niet meer terugdraaien.

 2. 4

  Ach, de uitspraken van zo een idioot ga je toch niet serieus nemen.
  Waarom houden zij niet een referendum in Iran, om te zien of Iraniers die baarden en hun regime willen of niet.
  Enfin, de mouseover tekst maakt het weer een beetje dragelijker allemaal.

 3. 8

  Ah, weer een fan.
  @5&7 Hahaha je hoeft niet sorry te zeggen hoor.
  Daarmee bedoelde ik de uitspraken waarmee hij probeert de Islamitische Republiek als een soort van goedaardige zwelling doen voorkomen.

  En wat bedoel je met CIA-coup? Wil je hem met Mosaddegh vergelijken of zo?
  Ook dat nog.

 4. 9

  Fan? Ook dat nog?

  En die uitspraken van A. zijn dan van een idiooot ? Eerder van een sluwe vos zou ik denken. Of een realist, op zijn manier.

  Grapje was te flauw of te moeilijk voor je. Hierdan: met zulke uitspraken ben je gauw vijand-af. En dat wil de CIA best rechtgezet hebben.

 5. 12

  @11, vóór een vraagteken moet je niet een spatie plaatsen.
  En verder nee, vertel, wat voor soort site is het?
  En hoopelijk is dit de laatste overbodige comment hier.

 6. 15

  Ik ben geen taalpolitie, Larie. Maar vóór een vraagteken moet je gewoon geen spatie plaatsen, en zeker niet vóór een komma. En vooral niet als je daarna naar fok.nl gaat linken.
  Trouwens er ontbreekt een punt na het woord ‘hopelijk’ in jou comment. Er zijn er twee maar er moeten er drie zijn in plaats van twee.

 7. 19

  @18, oh die. Maar je hebt netjes geen spatie vóór komma geplaatst in je laatste comment, lekker om te zien. En ik zit de hele avond, avondthee te drinken hoor. Maar bedankt voor je bezorgdheid.

 8. 20

  Opeens mogen de Palestijnen spreekbuis zijn voor de verhouding Israel & Arabische wereld.

  Ongehoord.

  Iran zit opeens in het qua prestige 3e rijtje van Islamitische landen. En qua handelsconnecties zo meteen op de 1e rang.