1. 1

  Op termijn zou hij wel eens gelijk kunnen hebben als de ontwikkelingen doorgaan zoals ze gaan. Israel bestaat nu sinds 1948 in een vrijwel continue staat van oorlog. Uieindelijk is dat denk ik niet vol te houden. En daar hoeft Iran dan niet eens directe bemoeienis mee te hebben.

 2. 2

  Israeliers zijn zelf niet alleen holocaust ontkenners zoals Billmon recentelijk schrijft; het zijn juist, via actieve inmenging van schemerige beschermheren, mensen die zich denken op deze (gruwelijk slechte oorlogs)manier zorgen te moeten mogen maken om het voortbestaan van de staat israel, die een holocaust goed keuren aanjagen en in de hand werken onder het motto zij beter dan wij. Een begrijpelijke angst opgelopen door niet begrepen en dus daarom alleen al foute straffen terwijl er in feite door het oplossen van de staat israel niets meer of erger (in tegendeel zelfs) hoeft te gebeuren dan het uiteenvallen van 1 staat in vele stadstaatjes bijvoorbeeld.

  Inplaats van de olieboertjes van hun ene vijand los te weken om de ander in de nek te kunnen laten klimmen en wat preventief te ruimen bereiken de nostalgocraten een onherroepelijk want niet voor niks spreekwoordelijke valkuilval; dat zou ze vast ook wel zonder slachtoffers maken (en mischien net zo goed worden) gelukt zijn.

  Zullen er straks helpende handen zijn die hen niet alleen op hierboven beschreven aspecten als de wortels van heiligboekpennerij inclusief zionisme wijzen maar zorgen dat men zich gezamelijk tot het gereedschap daartoe beperkt en spilzieke onheilsverwachtingen alsmede diens realizaties niet verder voedt?

  Secessie, decentralizatie.

  In Resource, een orgaan in wageningen wijdt een journalist wat woorden aan de mening van ruraal socioloog van der Ploeg over de populariteit van boer zoekt vrouw en varianten. Hij beaamt wat ook anderen vinden, nl dat we in wezen naar de gezelligheid en schoonheid verlangen die nou eenmaal geen industrieel maar handwerk en dus dat van kleinschalige aard is.

  Verwante woorden in ’t engels over de BNN in Palestina van gister heb ik vandaag hier geplaatst:
  http://blog.pulpculture.org/2006/10/19/kate-has-a-pair-of-labia-i-admire/

  Hoog tijd om volle aandacht voor wat voorwerkers te krijgen:

  http://www.tlio.org.uk/chapter7/defining.html
  Defining Rural Sustainability is a set of criteria for sustainable developments in the countryside drawn up by the Rural Planning Group of The Land is Ours. It provides a set of standards for local councils, planners, and green developers to assess the environmental merits of projects which claim to be sustainable or low-impact.

  http://www.tlio.org.uk/chapter7/woodland.html
  Planning for Sustainable Woodlands is a submission to the Forestry Forum regarding reform of the Town and Country Planning System to implement ‘A New Focus for England’s Woodlands’, the England Forestry Strategy- by Lucy Nichol, Simon Fairlie, Ben Law aand Russell Rowley

 3. 4

  Wel een probleem als je weet dat Israel nooit meer een holocaust wil mee maken. Als ze ten onder gaan, gaat de rest van de wereld mee.

 4. 6

  Dat Breitbart heeft wel moeite om een stukje vol te krijgen. Het artikel bestaat uit 3 zinnen waarvan er 2 hetzelfde citaat bevatten…