Ah gossie…….

Sorry jongens maar even een follow up-je; het arme kind dat onthoofd is (van haar 2e hoofd dan) verkeert “in kritieke toestand” (ANP).

En ze blijven maar bij die bewering dat dat 2e hoofd “geen verbinding met de organen” had. Nou ben ik geen medicus maar ik weiger te geloven dat een hoofd dat er na 11 maanden zo uitziet (niet echt fris maar ook niet echt vies, alles is relatief) geen enkele verbinding heeft met “de organen”.

 1. 4

  Tuurlijk grote bullshit. Dat hoofd had wel degelijk een functie in de stofwisseling.
  Een hoofd zonder verbinding met organen wordt necrotisch en valt er vanzelf af.

 2. 6

  Dat was een drama kan ik je vertellen. Dat hoofd lag de hele tijd te gebaren en te roepen dat ze het andere hoofd moesten weghalen, erg vermoeiend ook voor de artsen. Omdat het geen eigen organen had liet het hoofd zich niet verdoven en bleef rustig doorschelden tijdens de operatie.

 3. 9

  Is er weleens onderzocht of er verband bestaat met de chemische vervuiling (clusterwapens, water, lucht, etc.) en een genenpool in de gebieden (Iran, Z-O Azie) waar deze mutaties opvallend meer voorkomen dan elders ?
  Ik hoef slechts te herinneren aan de groei van kankeraandoeningen en afzichtelijke mutaties in/van foetussen in de bevolkingen van Hiroshima en Nagasaki en ook Bhopal.. verklaart misschien ook de ‘gulle’ gebaren van chirugen, medici die zich laten sponsoren. Compensatie voor het slechte geweten ?

 4. 10

  @nove: Wat een onsamenhangende onzin. Verband tussen mutationrate en specifieke “chemische vervuiling” is lang bekend. Clusterwapens knallen of doel je op loodvergiftiging? Wie zegt dat mutaties elders niet voorkomen? Een genenpool is soortspecifiek ( de mens bijvoorbeeld) en kan je niet bij afgebakende regionen gebruiken. En vooral vind ik je idee van compenseren van “het slechte geweten” van chirurgen (zijn ook medici) en medici door het geven van gulle gebaren getuigen van een klein brein.