ABN Amro maakt filmpje voor Buro Renkema

De bank ABN AMRO heeft een filmpje gemaakt voor Buro Renkema. Ja joh. Alsof ik zo zou lachen bij de ABN AMRO. De bank wil in elk geval de site dwingen om het filmpje te verwijderen, voordat mensen denken dat het een persiflage is, eh.., echt is. ABN AMRO wil het verwijderd hebben voor maandag 11 juni om 11 uur, dus klik nog snel even op de foto om het te bekijken.

Update: ABN-AMRO ziet af van rechtszaak

 1. 1

  “omdat het logo van de organisatie onrechtmatig wordt gebruikt”.

  Goh, hoe hoog schat de ABN-AMRO haar klanten in? Daarnaast is het gebruik van het logo hier gerechtvaardigd. Satire, toch?

 2. 2

  …en terèèèèèèècht.

  Als er één iemand is die ergens in deze situatie “schuld” (voor zoverre er sprake van is) heeft, dan is het Rijkman-Groenink wel. De reden dat ABN in deze overgenomen-worden strijd zit, is omdat zijn beleid gefaalt heeft. En nu gaat diezelfde man even een dikke bonus en een commissariaat opstrijken. Als ik de aandeelhouders was, dan zou ik eerst de CEO’s wegstemmen alvorens een volgende beslissing te nemen. Huiluh!!

 3. 3

  Als Arjen ook maar een beetje kloten heeft, laat hij dat filmpje gewoon staan. Dit valt volkomen onder het parodierecht, lijkt mij. Alleen maar omdat die bank een leger advocaten kan betalen, betekent dat nog niet dat ze automatisch gelijk hebben.

 4. 5

  “Uw saldo is gelijk aan vorige week, plus of min de bij- of afschrijvingen die sindsdien hebben plaatsgevonden. Meer kunnen we er tijdens de onderhandelingen niet over zeggen.”

  Briljant :)